Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki polecacie blog za free? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Bloger, Blogspot i inne blogi (/Forum-Bloger-Blogspot-i-inne-blogi-361)
+--- Wątek: Jaki polecacie blog za free? (/Temat-Jaki-polecacie-blog-za-free-106504)

Strony: 1 2

RE: Jaki polecacie blog za free? - Max998 - 29-01-2015 14:53

Blogspot był fajny do czasu, wczoraj usunęli mi konto bo rzekomo spamowałem postami na stronie tj. ich automatyczna maszyna wykryła, że dodaję za dużo postów dziennie - takie tłumaczenie otrzymałem.
I ponad tysiąc postów, 800 odwiedzin dziennie poszło się jeb*ć.. Angry

RE: Jaki polecacie blog za free? - blog4cash.pl - 23-11-2015 18:59

Może się jeszcze przyda. Comperia daje domenę ( twojadomena.pl ), serwer, banery reklamowe na których możesz zarobić, wsparcie pozycjonowania itp.Blogi są na wordpresie Dla zainteresowanych więcej tutaj : KLICK

RE: Jaki polecacie blog za free? - radek0389 - 23-11-2015 19:50

Temat odkopany, więc można dorzucić swoje parę groszy. Zawsze bloga lepiej stawiać na własnym hostingu, domenie, wtedy nie ma ryzyka, że nagle obudzimy się i nasz blog przestanie istnieć, bo został skasowany z byle jakiego powodu.