Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! (/Temat-Kolejne-promocje-%E2%80%93-czyli-kolejne-niespodzianki-od-lockerz-10633)

Strony: 1 2 3 4

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - Songoku - 21-07-2010 18:17

Zaj####cie ja dopiero zaczynam oglądać filmy a mam ich do obejrzenia około 1162 x5 Big Grin
Tylko szkoda że nie mam ZListera bo bym miał ponad 70000 PTZ xD Big Grin

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - jasiu589 - 21-07-2010 19:53

ceny pójdą w kosmos to na pewno ale policzcie sobie ile byscice musieli siedzieć przed kompem zeby wszystko pooglądać?? z moich obliczeńwynika że poświęcajac 10 godzin dziennie lockerz wyrobilibyscie sie w okolo 8-10 dni

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - Hoffman - 22-07-2010 16:40

Dajcie spokój, aż się odechciewa wszystkiego.. tyle czasu spędzać na na lockerz, mam 6k pkt, zamówię jakieś koraliki i dam sobie spokój, człowiek pracuje 11h, potem chce wyjść na słońce, pojechać nad wodę, napić się piwa.. a oni oczekują, że ktoś będzie po kilka godzin dziennie oglądał filmy, bo jak nie to nie ma co marzyć nawet o głupiej grze ;p

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - Synkretysta - 22-07-2010 17:01

no i rośnie pułap zakupów kwalifikujących do restocka shopowego. teraz trzeba mieć uzbierane 50pkt - czyli wydać około 9$. Jak tak dalej pójdzie, to restock będzie tylko dla kupujących i wydających kasę. Z biznesowego punktu widzenia - ileż można dokładać do interesu. Rok wystarczy. Rozbudowali grupę członków. Część z nich zostanie klientami sklepu - a reszta sobie pójdzie do innego dostawcy darmowych gadżetów....

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - Lubelak - 24-07-2010 10:14

(22-07-2010 17:01)synkretysta napisał(a):  no i rośnie pułap zakupów kwalifikujących do restocka shopowego. teraz trzeba mieć uzbierane 50pkt - czyli wydać około 9$. Jak tak dalej pójdzie, to restock będzie tylko dla kupujących i wydających kasę. Z biznesowego punktu widzenia - ileż można dokładać do interesu. Rok wystarczy. Rozbudowali grupę członków. Część z nich zostanie klientami sklepu - a reszta sobie pójdzie do innego dostawcy darmowych gadżetów....

nie wiem jak naliczyłeś 9$
wychodzi około 5$

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - Adik1818 - 24-07-2010 10:27

Za bonusowe dailes nie ma PTZ x3 ale i tak dobrze, że są za filmiki.

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - Damian` - 24-07-2010 11:31

Kurde co oni myślą że nie mam nic innego do roboty jak oglądać te ich badziewne filmiki?

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - cpr - 24-07-2010 11:54

(24-07-2010 11:31)Damian` napisał(a):  Kurde co oni myślą że nie mam nic innego do roboty jak oglądać te ich badziewne filmiki?

Nikt Cie nie zmusza

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - rafti - 24-07-2010 12:38

Nie wiem jak Wy ale ja nie mam 5x mozliwosci ogladania filmu... obejrze filmik 12ptz i to wszystko, zaznacza sie znaczek ptz na zielono, i ogladajac ponownie ten filmik juz nie dostaje ptz. Tez tak macie?

RE: Kolejne promocje – czyli kolejne niespodzianki od lockerz! - kreatywny - 24-07-2010 12:41

tak, przeciez już w kilku tematach była o tym mowa, skończyło się oglądanie 5x filmu zostało tylko 3x PTZ