Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
blokada konta pp - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: blokada konta pp (/Temat-blokada-konta-pp-106210)

Strony: 1 2

RE: blokada konta pp - Toskan - 02-02-2015 18:18

Dokladnie

RE: blokada konta pp - matig20 - 02-02-2015 18:51

jak narazie wszystko śmiga Smile) jak by coś sie działo to napiszę tutaj Smile) dzięki za odpowiedzi
pozdro . matig20

RE: blokada konta pp - Markate - 03-02-2015 02:17

Za co Ci zablokowali ?

RE: blokada konta pp - marcel_kk - 03-02-2015 09:28

@up
Za posiadanie beka

RE: blokada konta pp - Markate - 03-02-2015 12:36

Myślałem, że może Ci konto zablokowali za jakiś wymyślony powód na 180 dni bo oni często tak robią . Wystrzegam się trzymania pieniędzy na paypalu i wam też tak radzę, raz mi się zdarzyło tam większą sumkę trzymać, jakieś 4 tyś, a pech chciał że akurat limit mi się skończył, zadzwoniłem do nich, a babka mi powiedziała tylko, że mają prawo na 180 dni zablokować bez podania przyczyny . Za parę dni zadzwoniłem drugi raz, tym razem bardziej łaskawa babka się trafiła i okazało się, że tylko dokumenty miałem dosłać .

RE: blokada konta pp - matig20 - 03-02-2015 17:36

dokładnie nie wiem czemu mi zablokowali to było chyba w 2006 r gdy masowo blokowali konto na koncie pisze ze jakieś niebezp. transakcje powiązane z moją kartą kredytową czy jakoś tak... a ja nie miałem nawet karty ... dzwoniąc do nich , powiedzieli ze nie muszą mi mówić powodu zablokowania konta... jedynie co to mogłem wypłacić kase z pp na bank