![]() |
Sprawa 4 kopalń - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Sprawa 4 kopalń (/Temat-Sprawa-4-kopaln-106179) |
RE: Sprawa 4 kopalń - Krakersik - 14-01-2015 10:31 Bo zarabiają pośrednicy. Dlaczego węgiel w kopalni kosztuje 300-400 złotych a na składowisku pod Krakowem już 900 złotych? Odp: Sprawa 4 kopalń - damianus627 - 14-01-2015 10:51 W Krakowie miał być zakaz palenia węglem, to sąd uznał niestety ustawę za nie ważną. Węgiel powinno się ograniczać bo stan powietrza w zimie jest tragiczny. Jak kopalnia jest nierentowna to wiadomo że powinna zostać zamknięta. RE: Sprawa 4 kopalń - kamil6104 - 14-01-2015 18:31 Jesli zabronia to czym maja palic ?? Ogrzewanie elektryczne jest zdecydowanie drozsze RE: Sprawa 4 kopalń - Krakersik - 14-01-2015 18:42 Dokładnie czytaj ze zrozumieniem. Ja napisałem że "pod" Krakowem. Nikt w gospodarstwach jednorodzinnych nie będzie ogrzewał gazem, prądem bo to się NIE OPŁACA !!! Chyba że zmieni się rząd, ustrój i zarobki (a wiemy że nie ma na co liczyć) ![]() RE: Sprawa 4 kopalń - Max998 - 18-01-2015 23:45 I niby doszli do jakiegoś tam porozumienia, ciekawe co z tego będzie. Kopacz chodzi taka dumna jakby to dzięki niej się stało a pierwsza była do zamykania.. ![]() RE: Sprawa 4 kopalń - Krakersik - 19-01-2015 10:54 Dokładnie. Kopacz to śmiech na sali. Myślałem że już gorzej od Tuska być nie może. Myliłem się. Żałosne pitolenie o ochronieniu miejsc pracy woła o pomstę do nieba. To tak jakby ktoś powiedział że "Zaraz Cię zabiję a potem rezygnując z tego mówił że obronił życie tej osoby". Wała im... RE: Sprawa 4 kopalń - PayDay - 19-01-2015 12:01 Każdy narzeka a nic nie zrobi w tym kierunku ... ![]() Wystarczy zrobić reklame na FB i w mediach zebrać tysiące ludzi normalnych i nienormalnych , ultrasów hooligansow , dresiarzy z pod monopolowego i z klatki schodowej i całą reszte. I SZTURMOWAĆ na WIEJSKĄ. z WIELKĄ CHĘCIĄ , sprzedałbym mój komputer - ktory w tym przypadku jest mym najtańszym hobbym , kupiłbym bilet na pks/pkp i pojechał tam z DUMĄ aby zniszczyć to wszystko. Wyniosł każde krzesło , biurko i spalił ten cały syf. Rozje**ł to w całosci i przegonil ich wszystkich , by ich mordy więcej nie widzieć. Jeżeli taki przykład by był, lece w pierwszym szeregu. Wole zginąć bo jako żywy dostane taka kare za dewastajce że moje XXX pokolenie będzie spłacało je wiekami. Zapisanie kogoś w moim testamencie było by karą a nie przyjemnościa ze spadku. UKRAINA się postawiła Rosji. A my nie możemy postawićsie swoim, we własnym kraju. SMUTNE ![]() Ale może doczekam się jeszcze w mym żywocie że taki typowy RUSH na stolice Polski się odbędzie. RE: Sprawa 4 kopalń - SureQ - 19-01-2015 19:31 Nie zanosi się aby ktoś zainicjował Majdan w stolicy. RE: Sprawa 4 kopalń - Max998 - 19-01-2015 21:53 Niestety nie zanosi się na to, my umiemy tylko popalić kilka opon, powyć syrenami lub obrzucić papierem toaletowym budynek na ul. Wiejskiej. Z czego kilka osób potem złapią dadzą kary i reszta się boi. Rzucać kamieniami, strzelać się z policją czy ginąć? Nie w tych czasach i nie w Polsce.. Kiedyś ludzie ginęli kiedy protestowali, bili się a teraz to raczej nie możliwe tu, chyba, że sami ze sobą a nie przeciwko władzy. Z resztą polskie media zaraz okrzyknęłyby takich ludzi mordercami, faszystami, terrorystami kiedy tak samo zachowujących się w innych krajach nazywają ludźmi broniącymi własnej wolności, szacunku itp. po prostu - bohaterami. ![]() RE: Sprawa 4 kopalń - Watoga - 19-01-2015 22:01 Prawilnie przypominam.. Rosja -> złoża gazu ( tani gaz ) USA -> złoża ropy ( tania ropa ) Polska -> złoża węgla ( drogi węgiel ) Coś tu nie pasuje czyż nie? Czego nie możemy wykorzystywać w pełni tego co mamy? I po cholere Nam węgiel od ruskich? żeby na Nas zarobili i nas wykupywali? polsko ... |