eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami (/Temat-eSpryciula-pl-innowacyjny-polski-serwis-z-nagrodami-106139) |
RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Kickster - 13-01-2015 16:04 Gdzie tu jest jakis program partnerski i jak robić z tego hajsy ? Bo jak sie nie da zarabiać w jakiś sposób to swojego fotobloga też se będę na forum fejmować RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 13-01-2015 16:05 (13-01-2015 15:55)TeYroXOfficial napisał(a): @[eSpryciula.pl] (13-01-2015 15:55)dawid161622 napisał(a): Mogę wiedzieć na jakiej zasadzie się tutaj w ogóle coś wygrywa? J.W. - przed chwilą napisałam o zasadach gry, teraz czas na więcej informacji o Punktach. Można zdobyć je drogą kupna, ale także w Programie Partnerskim, polecając Portal znajomym, więc jeśli ktoś dobrze czuje się w Programach Partnerskich, może zdobywać Punkty bezpłatnie RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - MaLiN - 13-01-2015 16:07 Po nazwie tematu myślałem, że powstała konkurencyjna strona dla spryciarze.pl która jeszcze nagrody rozdaje A tu zonk. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Zordi - 13-01-2015 16:07 szkoda czasu na stronę, może wbije jak będzie wiarygodność 100%, nie lubię stronek gdzie się kupuje punkty za pln hehe, więc sorry ! RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - TeYroXOfficial - 13-01-2015 16:07 Nie lepiej edytowac pierwszy post i opisac caly serwis od podstaw o co chodzi itd? Trzeba Ciebie zmuszac zebys w kazdej odpowiedzi opisywala nam cos innego? RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 13-01-2015 16:09 (13-01-2015 16:04)Kickster napisał(a): Gdzie tu jest jakis program partnerski i jak robić z tego hajsy ? Bo jak sie nie da zarabiać w jakiś sposób to swojego fotobloga też se będę na forum fejmować Program Partnerski pozwala na zdobywanie Punktów, dzięki którym grasz o nagrody bezpłatnie. Za niewielką liczbę Punktów (jest podana indywidualnie przy każdej grze) możesz wygrać nagrodę o wartości kilkuset lub nawet ponad tysiąca zł. Czysty zysk Natomiast wątek założyłam w dziale "Portale z nagrodami" sądząc, że tu pasuje najlepiej - jeśli powinnam go przenieść, napiszcie mi o tym. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Zordi - 13-01-2015 16:11 "Nagrodę wygra tylko jedna osoba, która wybierze najrzadziej wybieraną liczbę oraz jako pierwsza odpowie poprawnie na pytanie. " Skoro serwis już tak długo istnieje można gdzieś zobaczyć unboxing ? Te aukcyjne serwisy są raczej lepsze bo tutaj trzeba wybrać jako pierwszy najrzadziej liczbę i jeszcze odpowiedzieć na pytanie, dziwna strona ;0 I rozumiem, że jak się nie wygra to punkty się traci ? 1 szansa jest warta ponad 15zł, porażka RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 13-01-2015 16:14 (13-01-2015 16:07)MLN napisał(a): Po nazwie tematu myślałem, że powstała konkurencyjna strona dla spryciarze.pl która jeszcze nagrody rozdaje Nie znałam (13-01-2015 16:07)Zordi napisał(a): szkoda czasu na stronę, może wbije jak będzie wiarygodność 100%, nie lubię stronek gdzie się kupuje punkty za pln hehe, więc sorry ! Zachęcam do udziału w Programie Partnerskim - Punkty zdobywasz bezpłatnie (13-01-2015 16:07)TeYroXOfficial napisał(a): Nie lepiej edytowac pierwszy post i opisac caly serwis od podstaw o co chodzi itd? Trzeba Ciebie zmuszac zebys w kazdej odpowiedzi opisywala nam cos innego? Wyedytowałam, dzięki. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Styler - 13-01-2015 16:21 Próby są dość drogie, punktów nie można zdobyć ani za zadanie, ani za jakieś eventy (tylko i wyłączenie za polecanie), więc ogólnie rzecz biorąc trzeba płacić za to żeby zagrać. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - TeYroXOfficial - 13-01-2015 16:21 Oczekiwalem ze bedzie wygladalo cos jak tu : http://zarabiam.com/Temat-Play4Win-pl-baw-sie-i-zgarniaj-Nagrody-102677 Badz jak tu : http://zarabiam.com/Temat-AroGift-pl-Nowy-serwis-z-Nagrodami-100026 Szczescia wam nie wroze |