![]() |
[Rozwiązane]Anulowali paypal ...... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Anulowali paypal ...... (/Temat-Rozwiazane-Anulowali-paypal-10608) Strony: 1 2 |
RE: Anulowali paypal ...... - tracerxD - 21-07-2010 12:14 czyli sie niepotrzebnie przyznalem ? ja pie*****ole ale z drugiej str. bede mial pewnos ze przy nastepnym razem mnie nie zbanuja ![]() RE: Anulowali paypal ...... - Jumper002 - 21-07-2010 13:32 to jest skandal! mi zadnego listu z lockerz nie przyslali a zamowilem sobie na restocku 25$, a jestem zwyklym userem bez z-list wiec po prostu jak na kogos nie moga czegos wymyslic to siedza cicho i udaja ze nic sie nie stalo...lol Jezeli ktos dostanie kase na pp to niech napisze bo to sie wydaje niemozliwe zeby wszystkim pp anulowali... RE: Anulowali paypal ...... - Vesperus - 21-07-2010 14:25 Jumper002 ja bym się z tego powodu cieszył gdyż potwierdzenia Paypal nie przychodzą jedyne co to anulowanie paypal a ty nie dostałeś więc masz duże szanse że lockerz wyśle Ci te pieniądze RE: Anulowali paypal ...... - tracerxD - 21-07-2010 18:41 Lockerz moim zdaniem przegielo na maksa ![]() Nie wiadomo dlaczego tak, ale 25 bardzo dlugo sie trzymalo . Moze dlatego ![]() Jesli nie oszukiwaliscie a anulowali wam nagrode to piszcie do lockerz PS. Adres do lockerz: "Lockerz" <[email protected]>, , ja do nich wysylalem i odpisali mi [Rozwiązane]Anulowali paypal ...... - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |