Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa (/Temat-hamllet-com-Nowa-gra-przegladarkowa-106062)

Strony: 1 2 3

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - kamillowad - 15-03-2015 22:37

ta gra chodzi jak krew z nosa... wolno wolno wolno...

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 15-03-2015 22:43

@[kredycik]

Kolego chcesz o czymś porozmawiać to napisz priv a nie rób offtopa w moim temacie o hamllet z anonimowego konta zrobionego w marcu Smile

@[kamillowad]

Widzę, że typowy polaczyna, nie zarejestrowałeś się pode mną i do tego jeszcze marudzisz...

Czasem gra dostaje zmuły ale wystarczy kliknąć coś jeszcze raz i się ładuje od razu. Jak tylko coś zaczyna się przeładowywać za długo to kliknijcie jeszcze raz.

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - kamillowad - 16-03-2015 09:15

odezwał sie nie typowy polaczyna...a może to jakaś inna nacja... zarejestrowałem się na próbę.... a pisać mi wolno co mi się podoba

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 16-03-2015 12:42

Równie dobrze mogłeś zarejestrować się z refa... Straciłbyś coś ? Jak mówie typowy polaczyna, nie da drugiemu zarobić Undecided

Refom zdradzam jak sam zarabiam i pomagam osiągnąć podobne zarobki.
Dzięki wszystkim, którzy zarejestrowali się normalnie z refa i zapraszam po pomoc Smile

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - szarydg - 22-03-2015 16:50

(16-03-2015 12:42)jabolek1991 napisał(a):  Równie dobrze mogłeś zarejestrować się z refa... Straciłbyś coś ? Jak mówie typowy polaczyna, nie da drugiemu zarobić Undecided

Dzięki wszystkim, którzy zarejestrowali się normalnie z refa i zapraszam po pomoc Smile

nie widzę sensu rejestrowania się z twojego refa tak jak i te twoje porady uważam za zbędne skoro nic na tym nie zarobiłeśfacepalm

a co do tego "typowy polaczyna, nie da drugiemu zarobić" takie życie chłopcze life is brutal...

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - AniaMart - 22-03-2015 18:40

Oho. Dużo trzeba dla inwestycji...

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 06-04-2015 13:04

(22-03-2015 16:50)szarydg napisał(a):  
(16-03-2015 12:42)jabolek1991 napisał(a):  Równie dobrze mogłeś zarejestrować się z refa... Straciłbyś coś ? Jak mówie typowy polaczyna, nie da drugiemu zarobić Undecided

nie widzę sensu rejestrowania się z twojego refa tak jak i te twoje porady uważam za zbędne skoro nic na tym nie zarobiłeśfacepalm

a co do tego "typowy polaczyna, nie da drugiemu zarobić" takie życie chłopcze life is brutal...

Nic nie zarobiłem ? 2 dowody wypłat są na moim blogu a teraz wypłaciłem 295 Euro (10% opłata, więc na pp wpadło 265,5 Euro) na co dowód masz tutaj:

[Obrazek: wyplata-hamllet3.jpg]

Pojęcia nie masz a komentujesz Smile

Wracając do tematu, dobrą inwestycją okazał się zakup akcji po 0,35 euro, które sprzedawał admin. Nawet miesiąc nie minął a już ich wartość wzrosła do ok 0,9 euro Smile
Rozbudowałem 3 budynki i ich pola na 4 lvl i teraz z samego work bonusa i sprzedaży surowców wpada ok 1-1,5 euro dziennie Smile

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - banipunz - 06-04-2015 14:34

Czy w twoim 'poradniku' czy tam pomocy jest wymagana inwestycja?
Bez wkładu ile można by było wycisnąć reinwestując zarobione środki przez np miesiąc/dwa?

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - studziak - 06-04-2015 14:47

Ile można zarobić bez inwestycji?

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - mateusz2045 - 06-04-2015 14:50

a ile inwestując