![]() |
Przyszło potwierdzenie ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Przyszło potwierdzenie ! (/Temat-Przyszlo-potwierdzenie-10597) |
RE: Przyszło potwierdzenie ! - tracerxD - 20-07-2010 17:53 Dear Lockerz Member: We're writing about your recent redemption request. We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms. We are deducting points from your account as a penalty. Thank you! The Lockerz Crew hehe ![]() no i zobaczyli ![]() co terz zbanuja mi konto czy jak ? l ![]() RE: Przyszło potwierdzenie ! - nygus92 - 20-07-2010 17:54 no w ciula polecieli... żeby paypalow nie wyslac? jeszcze bez fake maili, porazka jakas ;/ RE: Przyszło potwierdzenie ! - damianq90 - 20-07-2010 17:59 'We're writing about your recent redemption request. We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms. We are deducting points from your account as a penalty.' niech to ktoś konkretnie przetłumaczy ;> RE: Przyszło potwierdzenie ! - djmax - 20-07-2010 17:59 Mam Dowody Lockerz Ma Nas W Dupie Tapeta Mi Przyszła A Była Tak Samo Zdobyta Jak Paypal Na Którym Mówili Że Oszukuje !!!! Przypiąć Muj Post Że Lockerz To Oszustwo !!!!!!!! RE: Przyszło potwierdzenie ! - dawid0810 - 20-07-2010 18:03 Tylko ja nie dostałem żadnej wiadomosci? RE: Przyszło potwierdzenie ! - nygus92 - 20-07-2010 18:04 @djmax nie widze sensu zeby to przypinac, bo jedni wygrali, drudzy nie (ale sie nasuwa pytanie: dlaczego? konto mam legalne i 300$ poszloooo). zreszta zobacz jaka jest roznica pomiedzy 25$ a 300$, wspolczujcie mi ![]() @dawid0810 cierpliwosci napewno dostaniesz maila. RE: Przyszło potwierdzenie ! - Czarny767 - 20-07-2010 18:07 Jejejejeje ![]() Cytat:Dear Lockerz Member: ORAZ: Cytat:Thanks for redeeming at Lockerz. Your new Lockerz Desktop Background - Banner Color Desktops are attached. Just click to download, save, apply, and enjoy. RE: Przyszło potwierdzenie ! - Bandito821 - 20-07-2010 18:10 mi też anulowano nie maiłem fake kont żal po prostu mam to samo co wy ![]() zal mi ich mi tez nie odjeli narazie punktow jak tak samo bedzie na nastepnym restocku to ja rezygnuje bo to sie dalej nie oplaca i tylko strata czasu a ktos juz dostal przelew na PP jak tak to pisac RE: Przyszło potwierdzenie ! - Kicha - 20-07-2010 18:41 Mysle ze anulują nagrody za bardzo szybkie wypelnianie itp ![]() RE: Przyszło potwierdzenie ! - Marczyk - 20-07-2010 18:49 A ja mam do was takie pytanie: Czy wszystkie osoby, które dostały potwierdzenia używały javascripta ? No i oczywiście Gratuluję zwycięzcom. EDIT: Do Moda: Czy można jakoś "złączyć" dwa wątki? ponieważ w Nagrodach jest drugi o tym samym. |