Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedane Fanpage 12,5k - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedane Fanpage 12,5k (/Temat-Sprzedane-Fanpage-12-5k-105963)

Strony: 1 2

RE: [Licytacja] Fanpage 12,5k - SurpriseYT - 18-01-2015 05:06

Nie chce się czepiać ale zalicytował minute po 22. FP jest mójSmile rozumiem, że chciałeś wcześniej, ale to jest moje szczęście, a Twój pech.

RE: [Licytacja] Fanpage 12,5k - Nexudus - 18-01-2015 07:45

Tak jak mowi surprise, aczkolwiek rzeczywiscie mogl gosc zlicytowac 1min przed 20. Surprise po co ci fp? Tongue

RE: [Licytacja] Fanpage 12,5k - Majka - 18-01-2015 08:11

Sprzedane - sony07
Był on ostatnią osobą, która zalicytowała. Nie ma profesjonalnego zegara więc kilkusekundowe wachnięcie jak najbardziej uznaję tym bardziej, że wyczekiwał 22 aby zalicytować. Inne oferty były składane dużo wcześniej.
Jeżeli ktoś czuję się poszkodowany przepraszam.

Temat do zamknięcie

Sami sprawdźcie, że posty pisane przez Was wyskakują z minutowym wyprzedzeniem wg. Waszego zegara Smile

RE: Sprzedane Fanpage 12,5k - SurpriseYT - 18-01-2015 08:31

Ok Smile

Dzięki za zainteresowanie. Racja że wyczekał do 22Smile

Po co mi FP? a chce się pobawić o co w tym wszystkim chodzi Wink

RE: Sprzedane Fanpage 12,5k - Majka - 18-01-2015 08:34

Dzięki za zrozumienie. Heart
Kolejnym razem dam jasne zasady. Nie przewidziałam takiej sytuacji.

Pozdrawiam
Temat do zamknięcia proszę Idea

Sprzedane Fanpage 12,5k - Roben - 20-01-2015 16:24

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.