![]() |
|
[Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. (/Temat-Skrypt-FileCash-Niech-Ktos-Zarabia-Za-Ciebie-105884) Strony: 1 2 |
RE: [Skrypt] FileCash .:Nich Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - Klin - 10-01-2015 14:11 Takich skryptow jest masa, niestety czesto sa dziurawe jak ser. Trzeba takze zauwazyc ze zaden dobry earner nie zainteresuje sie serwisem postawionym na takich skryptach. Wstawka bylaby lepsza gdybys od razu calosc zaprezentowal w temacie zamiast pytac kto jest chetny na dalsza czesc. Takie moje zdanie ; ) RE: [Skrypt] FileCash .:Nich Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - AnnaKa - 10-01-2015 14:39 Oj Klin, Klin jak ja lubię Twoje komentarze. Co do poradnika, trochę czasu mi zajmie jego napisanie a chciałbym jeszcze zarobić trochę grosza bo kiepsko zaczyna się ten rok także niedługo powinien się pojawić. Co do skryptu niekoniecznie można go pod PPA wykorzystać O tym też wspomnę pisząc poradnik.
RE: [Skrypt] FileCash .:Nich Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - Papass - 10-01-2015 14:42 Zakładając, że chciałbym prowadzić taki pseudo serwis PPA, gdzie naprawdę wypłacałbym pieniądze innym. Chyba to nie jest tak proste patrząc od kwestii prawnych?
RE: [Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - AnnaKa - 10-01-2015 14:49 Musisz mieć zarejestrowaną działalność gospodarczą, najlepiej zainwestować w realną reklamę serwisu i na start mieć grube tyś. na wypłaty. Co do samego skryptu lepiej już swój serwis 'poważny' otwierać na skrypcie autorskim, mam nawet pewien skrypt chyba najbardziej znanego PPA tutaj na forum który jest klonem wersji v2 i wiernie odzwierciedla wygląd lecz ze względu na moje podejście do nich nie udostępnię go. Co do samego skryptu bardziej się on nadaje pod kombinowanie niż uczciwe prowadzenie firmy
RE: [Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - Klin - 10-01-2015 15:04 AnnaKa byc moze dlatego ze zawsze jestem bezstronny ? Sprawdzam zawsze dokladnie co i jak, odpowiadam zgodnie ze swoim sumieniem i zgodnie z prawda. RE: [Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - bodek7654 - 10-01-2015 20:50 jezeli dobrze przewiduje chamskie zarabianie, to naciągnięcie userów i na końcu nie wypłacenie im, czyli sie otworzyć wypłacic pare razy i do widzenia w necie przy hyip to norma, ale moze to inaczej wygląda poczekamy na poradnik
RE: [Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - joefdgod - 10-01-2015 20:55 Lubię chamskie zarabianie ![]() Czekam na poradnik
RE: [Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - AnnaKa - 11-01-2015 01:57 Postaram się napisać jutro ale nie obiecuję ![]() Nie oczekujcie też bóg wie czego Bo to tylko strefa.Jeśli chodzi o sam sposób to polecam raczej bardziej zaawansowanym użytkownikom. RE: [Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - broofie - 16-03-2020 22:11 Odznaka za odkop już do mnie wędruję, jednak skrypt wygląda na tyle interesująco, że musze zapytać. Posiada ktoś podobny skrypt który aktualnie działa? [Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. - Hybrid1990 - Dzisiaj 12:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |