Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukam do 2-ch wspólników do FP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Szukam do 2-ch wspólników do FP (/Temat-Szukam-do-2-ch-wspolnikow-do-FP-105881)

Strony: 1 2

RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - nokira - 10-01-2015 00:57

Mimo wszystko nie polecam Ci szukać zespołu pośród przypadkowych osób na forum. Jeżeli już to jak z kimś miałeś już kontakt wiesz coś o nim i współpracowałeś jakoś. Na ten moment polecam Ci popracować samemu, naprawdę dużo można osiągnąć, informacji jest sporo i poradników. Na czym dokładnie chcesz zarabiać tylko subskrypcje sms i sprzedaż FP?

RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - KacperIvD - 10-01-2015 01:05

(10-01-2015 00:57)nokira napisał(a):  Mimo wszystko nie polecam Ci szukać zespołu pośród przypadkowych osób na forum. Jeżeli już to jak z kimś miałeś już kontakt wiesz coś o nim i współpracowałeś jakoś. Na ten moment polecam Ci popracować samemu, naprawdę dużo można osiągnąć, informacji jest sporo i poradników. Na czym dokładnie chcesz zarabiać tylko subskrypcje sms i sprzedaż FP?

No wiesz... Narazie to trzeba rozwinąć...

RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - nokira - 10-01-2015 01:09

Mimo wszystko ja osobiśce jestem zawsze za pracą własną, poza tym masz możliwość pozniania jak to wszystko działa i samemu nauczyć się rozwijać swój własny Fp.

RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - Branzolek - 10-01-2015 01:13

(10-01-2015 01:05)KacperIvD napisał(a):  
(10-01-2015 00:57)nokira napisał(a):  Mimo wszystko nie polecam Ci szukać zespołu pośród przypadkowych osób na forum. Jeżeli już to jak z kimś miałeś już kontakt wiesz coś o nim i współpracowałeś jakoś. Na ten moment polecam Ci popracować samemu, naprawdę dużo można osiągnąć, informacji jest sporo i poradników. Na czym dokładnie chcesz zarabiać tylko subskrypcje sms i sprzedaż FP?

No wiesz... Narazie to trzeba rozwinąć...

To pierwsze co to sam rozwiń swoją wiedze i sam osiągaj sukcesów a później bierz się za współpracę Smile
Też byłem młody i myślałem że fajnie by było mieć wspólników ale to tak nie działa Smile Dąż sam do sukcesu, sam będziesz wiedział kiedy przyjdzie pora na szukanie wspólników poczujesz to, albo nawet nie będa ci potrzebni Smile Myśle że temat do zamknięcia. Pozdr. impreza

RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - KacperIvD - 10-01-2015 01:15

@Nokira i @Branzolek dzięki za wypowiedzenie się, jeszcze pomyślę.

@Nokira ale mi za bardzo nie wychodzi praca samemu ;/

Pzdr. Temat do zamknięcia!

RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - nokira - 10-01-2015 01:25

Nikomu na początku nie wychodziło. Pamiętam moje pierwsze klęski . Ale warto Wink

Szukam do 2-ch wspólników do FP - Admin - 10-01-2015 09:05

TEMAT PRZENIESIONY
Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu.

Szukam do 2-ch wspólników do FP - Klin - 10-01-2015 09:35

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Szukam do 2-ch wspólników do FP - Artinesse - 01-03-2018 21:49

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.