![]() |
Szukam do 2-ch wspólników do FP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam do 2-ch wspólników do FP (/Temat-Szukam-do-2-ch-wspolnikow-do-FP-105881) Strony: 1 2 |
RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - nokira - 10-01-2015 00:57 Mimo wszystko nie polecam Ci szukać zespołu pośród przypadkowych osób na forum. Jeżeli już to jak z kimś miałeś już kontakt wiesz coś o nim i współpracowałeś jakoś. Na ten moment polecam Ci popracować samemu, naprawdę dużo można osiągnąć, informacji jest sporo i poradników. Na czym dokładnie chcesz zarabiać tylko subskrypcje sms i sprzedaż FP? RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - KacperIvD - 10-01-2015 01:05 (10-01-2015 00:57)nokira napisał(a): Mimo wszystko nie polecam Ci szukać zespołu pośród przypadkowych osób na forum. Jeżeli już to jak z kimś miałeś już kontakt wiesz coś o nim i współpracowałeś jakoś. Na ten moment polecam Ci popracować samemu, naprawdę dużo można osiągnąć, informacji jest sporo i poradników. Na czym dokładnie chcesz zarabiać tylko subskrypcje sms i sprzedaż FP? No wiesz... Narazie to trzeba rozwinąć... RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - nokira - 10-01-2015 01:09 Mimo wszystko ja osobiśce jestem zawsze za pracą własną, poza tym masz możliwość pozniania jak to wszystko działa i samemu nauczyć się rozwijać swój własny Fp. RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - Branzolek - 10-01-2015 01:13 (10-01-2015 01:05)KacperIvD napisał(a):(10-01-2015 00:57)nokira napisał(a): Mimo wszystko nie polecam Ci szukać zespołu pośród przypadkowych osób na forum. Jeżeli już to jak z kimś miałeś już kontakt wiesz coś o nim i współpracowałeś jakoś. Na ten moment polecam Ci popracować samemu, naprawdę dużo można osiągnąć, informacji jest sporo i poradników. Na czym dokładnie chcesz zarabiać tylko subskrypcje sms i sprzedaż FP? To pierwsze co to sam rozwiń swoją wiedze i sam osiągaj sukcesów a później bierz się za współpracę ![]() Też byłem młody i myślałem że fajnie by było mieć wspólników ale to tak nie działa ![]() ![]() ![]() RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - KacperIvD - 10-01-2015 01:15 @Nokira i @Branzolek dzięki za wypowiedzenie się, jeszcze pomyślę. @Nokira ale mi za bardzo nie wychodzi praca samemu ;/ Pzdr. Temat do zamknięcia! RE: Szukam do 2-ch wspólników do FP - nokira - 10-01-2015 01:25 Nikomu na początku nie wychodziło. Pamiętam moje pierwsze klęski . Ale warto ![]() Szukam do 2-ch wspólników do FP - Admin - 10-01-2015 09:05 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. Szukam do 2-ch wspólników do FP - Klin - 10-01-2015 09:35 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Szukam do 2-ch wspólników do FP - Artinesse - 01-03-2018 21:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |