![]() |
Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? (/Temat-Czy-jest-mozliwe-zarobienie-prawdziwych-na-blogowaniu-105707) Strony: 1 2 |
RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - sic - 02-02-2015 11:44 Dokładnie trzeba trochę popracować i dla mnie kluczowe jest wypozycjonowanie strony w Google. Jeśli mamy dobrą treść i ruch - mamy pieniądze. RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - grzesiek1990 - 02-02-2015 11:54 Najważniejsze jest zbudowanie odpowiedniej grupy odbiorów naszego bloga, tzw. target. Co z tego, że mamy duży ruch skoro każdy wchodzi i po chwili zamyka stronę, ponieważ nie jest zainteresowany tym tematem. Ruch może być mniejszy, ale jeśli będzie wartościowy to klienci będą generowali nam leady. RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - BertoneTurbo - 02-02-2015 16:49 ja od siebie dodam ze kiedys dzialalem na blogspot.com zalozylem sobie bloga muzycznego ![]() uploadowalem piosenki na hotfile ktore kiedys jeszcze dzialalo ![]() ![]() I tak 1 piosenke sciagnelo mi prawie 6,3 tys osob ![]() Blog wisi do dnia dzisiejszego ![]() http://killmymusic.blogspot.com/ Do tego adsens i mozna zarobic ![]() Uploadowalem tylko pelne wersje w jak najlepszej jakosci ![]() ![]() wiadomo nie kazdy zna autora piosneki albo sam tytul ![]() Im lepiej pozycjonowany blog tym wiadomo wyzej w szukajce google pokaze ci sie dana piosenka i ogolnie mowiac ze wszystkim tak jest. Tutaj pokaze ci jak kiedys dzialalem : ![]() RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - Sznurek11 - 10-02-2015 21:36 Zarobić pewnie, że można ![]() |