Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? (/Temat-Czy-jest-mozliwe-zarobienie-prawdziwych-na-blogowaniu-105707)

Strony: 1 2

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - sic - 02-02-2015 11:44

Dokładnie trzeba trochę popracować i dla mnie kluczowe jest wypozycjonowanie strony w Google. Jeśli mamy dobrą treść i ruch - mamy pieniądze.

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - grzesiek1990 - 02-02-2015 11:54

Najważniejsze jest zbudowanie odpowiedniej grupy odbiorów naszego bloga, tzw. target. Co z tego, że mamy duży ruch skoro każdy wchodzi i po chwili zamyka stronę, ponieważ nie jest zainteresowany tym tematem. Ruch może być mniejszy, ale jeśli będzie wartościowy to klienci będą generowali nam leady.

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - BertoneTurbo - 02-02-2015 16:49

ja od siebie dodam ze kiedys dzialalem na blogspot.com zalozylem sobie bloga muzycznego Smile
uploadowalem piosenki na hotfile ktore kiedys jeszcze dzialaloSmile zysk na poczatku byl marny ale z biegiem czasu jak zaczynalem znajdowac i kupowac nutki na beatporcie wzrosl mi stopien sciagania Smile
I tak 1 piosenke sciagnelo mi prawie 6,3 tys osob Smile
Blog wisi do dnia dzisiejszego Wink sam pozycjonowalem i w ogole

http://killmymusic.blogspot.com/

Do tego adsens i mozna zarobic Wink
Uploadowalem tylko pelne wersje w jak najlepszej jakosciWink do kazdego tracka dodawalem alias bloga Wink tagi to kluczowe w postowaniu na blogu.
wiadomo nie kazdy zna autora piosneki albo sam tytul Smile
Im lepiej pozycjonowany blog tym wiadomo wyzej w szukajce google pokaze ci sie dana piosenka i ogolnie mowiac ze wszystkim tak jest.

Tutaj pokaze ci jak kiedys dzialalem :
[Obrazek: 07433217781514553680_thumb.jpg]

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - Sznurek11 - 10-02-2015 21:36

Zarobić pewnie, że można Wink I to ładne pieniądze, trzeba jedynie do tego odpowiednio podjeść... trzeba odpowiednio dobrać reklamy do bloga, a dobranie ich jest zależne od tego czy masz dużego bloga, którego odwiedza dużo ludzi czy małego, stawiającego na małą, mocną grupę odbiorców?