Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy mozna dodac swojego reflinka na olx? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Czy mozna dodac swojego reflinka na olx? (/Temat-Czy-mozna-dodac-swojego-reflinka-na-olx-105692)

Strony: 1 2

RE: Czy mozna dodac swojego reflinka na olx? - MrocznyKILL - 12-01-2015 21:09

Zachęcony tym tematem podjąłem próbę. Wypełniłem naprawdę rzetelnie łącznie z danymi kontaktowymi prawdziwymi Cool i kicha Wink Sądzę że na akceptację ref ma wpływ aktualna temperatura na marcie, zawartość lodówki moda który ocenia nasze ogłoszenie oraz parametry naszego komputeraSex

RE: Czy mozna dodac swojego reflinka na olx? - rachman - 12-01-2015 22:01

@MrocznyKILL interpretacja tej sytuacji godna cypryjskiego renifera. Jesteś moim idolem - wyprzedziłeś mnie w dojściu do podobnych wniosków... Wink

Kiedyś też testowałem i nie było reguły kiedy usuwali refy lub normalne adresy. Nieraz od razu, innym razem po pół roku (!).

p.s. wydaje mi się że w regulaminie mieli zakaz albo reflinków albo reklamowania programów partnerskich itp. ale nie chce mi się tego już sprawdzać...

RE: Czy mozna dodac swojego reflinka na olx? - KosaaxD - 22-01-2015 21:50

Zawsze mozna dodac tego iphona do wygrania , napisac ze wygralismy go w konkursie , link do konkursu Pw i z pw pojedynczo rozsylac linki , moze wtedy nie wylapie sie bana

RE: Czy mozna dodac swojego reflinka na olx? - saq714 - 23-01-2015 20:26

(22-01-2015 21:50)KosaaxD napisał(a):  Zawsze mozna dodac tego iphona do wygrania , napisac ze wygralismy go w konkursie , link do konkursu Pw i z pw pojedynczo rozsylac linki , moze wtedy nie wylapie sie bana
Podobne ogloszenie widzialem wczoraj na fb

RE: Czy mozna dodac swojego reflinka na olx? - matig - 24-01-2015 22:23

na olx wystarczy, że ktoś kliknie na "zgłoś naruszenie" a już Twoje ogłoszenie trafia ponownie do weryfikacji.
Miałem tak kiedyś, że moje przeszło pozytywnie (drobne poprawki) i zatwierdzili, a za parę dni informacja, że ogłoszenie narusza ich regulamin.

A w regulaminie jest tak długa lista, że szkoda pisać.

Ponadto osoba z Tobą korespondująca też może zgłosić Twoje ogłoszenie, że coś niezgodnego jest z ofertą.