Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Livetrading - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Forex (/Forum-Forex-340)
+--- Wątek: Livetrading (/Temat-Livetrading-105635)

Strony: 1 2

RE: Livetrading - PAVVLIK - 05-02-2015 12:01

[Obrazek: image.jpg]

W odpowiedzi na wiadomości priv - tak, gram dalej. Ale miałem kilkudniowa przerwę, rajd franka nijak nie wpłynął na moje pozycje bo go nie gram. Co do strategii - nie moge wam pisać na czym sie opieram grając bo co za sens gdybym sie dzielił tym samym z wami ,a od innych brał za to samo pieniadze -no fair.
Jesli pytacie z jakim kapitałem warto zaczac grę to myśle ze na początek wystarczy 1tys , ale przedtem warto pocwiczyc grę na demo swoim systemem lub testujac system innych.
To tyle, pozdrawiam i życzę owocnych transakcji.
A co do pisania sygnałów to sami dajcie znac czy wam to potrzebne / czy sledzicie to , bo jesli nie to szkoda spamowac i szkoda mojego czasu , którego ostatnio i tak mam mało.
Pozdrawiam!

RE: Livetrading - nieglowicz - 08-02-2015 14:31

@PAVVLIK gratuluję wyników. Przywracasz nam wiarę, że warto inwestować w forex, uczyć się i szukać swojego świętego Grala.
Co do inwestycji na początek, to rzeczywiście 1 tyś wystarczy.
Jeżeli już zaczynasz grać na demo, to wybierz taką kwotę jaką byś był w stanie przeznaczyć realnie. Trzeba poczuć rzeczywiste straty czy zyski. Można też skorzystać na początku z tzw. bonusu bez depozytu.