Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[poradnik] JAk dobrze i szybko sprzedać towar na allegro - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: [poradnik] JAk dobrze i szybko sprzedać towar na allegro (/Temat-poradnik-JAk-dobrze-i-szybko-sprzedac-towar-na-allegro-105567)

Strony: 1 2

RE: [poradnik] JAk dobrze i szybko sprzedać towar na allegro - poczmail - 06-01-2015 18:12

To czekamy, aż pojawi się ogłoszenie 'Błagam, kupcie tę prezerwatywę', a w treści historyjka o nieplanowanej ciąży. Lol

RE: [poradnik] JAk dobrze i szybko sprzedać towar na allegro - Sampel44 - 07-01-2015 11:02

Haha Big Grin widziałem to na demotywatorach Big Grin wiedziałem, że kto specjalnie wymyślił te bajeczkę Big Grin

RE: [poradnik] JAk dobrze i szybko sprzedać towar na allegro - Kaspirek - 08-01-2015 06:08

(06-01-2015 16:31)asiorek napisał(a):  ale dobry sposób na zarobek jak by nie patrzył Big Grin
To zapewne , fake. Kolega mu kupił a tyle zamieszania
(06-01-2015 17:13)DzejkobPL napisał(a):  Fajna informacja. Smile

Cytat:Witaj,
właśnie zlicytowałeś przedmiot, który sprzedaję. Proszę o dodatkowe, mailowe potwierdzenie złożenia swojej oferty na adres: [email protected]. Oferta potwierdzona mailowo jest wiążąca i w razie wycofania się z niej, mam prawo pociągnąć Kupującego do odpowiedzialności i wywiązania się z umowy. W momencie nie otrzymania maila z potwierdzeniem uważam ofertę za anulowaną i taka nie będzie brała udziału w licytacji.
Licytuj z głową. ~ Informacje od sprzedającego

(06-01-2015 17:40)asiorek napisał(a):  Pomyśleli ze jak sie raz uda to i 10 razy również ;d