Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu (/Temat-Dziennik-pracy-PPA-cuncilgnu-105487)

Strony: 1 2

RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - cuncilgnu - 06-01-2015 22:26

Dzień drugi
Co dzisiaj zrobiłem:
Niewiele, dodałem 5 postów przygotowanych wczoraj na bloga, powrzucałem bloga do paru katalogów udostępniłem dwa filmiki. Efektów narazie brak ale mam nadzieję ,że wszystko przyjdzie z czasem. Dziwnie mi się patrzy na inne dzienniki gdzie prawie każdy zaczyna kiedy kiedyś zdobył już jakieś pieniądzę przez internet. Ja zaczynam można powiedzieć od zera i to jest chyba najcięższe w tym ,że nie wiem w jakim czasie mogę spodziewać się efektów mojej pracy .

Cel na styczeń 0/20$

Odp: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - Damkofr - 06-01-2015 23:48

Pozycjonujesz swoją stronke? Znasz się trochę na pozycjonowaniu?

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - cuncilgnu - 07-01-2015 19:34

(06-01-2015 23:48)Damkofr napisał(a):  Pozycjonujesz swoją stronke? Znasz się trochę na pozycjonowaniu?

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Pozycjonuje ,ale znać to się nie wiele znam. Miałem 'mentora' który jak doszło do tego to mnie olał impreza
Jeśli masz jakieś rady z chęcią posłucham Tongue

Apropo co to są "Feeds" w statystykach na blogu? Do tej pory miałem ich koło 10 dziennie, a dziś ich wartość osiągnęła ponad 500 Rolleyes
Nie wiem czy to dobrze czy źle, ktoś mógłby się wypowiedzieć?

Dzień trzeci
Dzisiaj dodałem kolejne 4 wpisy do "poczekalni", do tego wgrałem plugin blokujący spamowe komentarze (nazbierało się ich ponad tysiąc).
Zoptymalizowałem bloga pod katalog SEO i wykupiłem backlinki na allegro na próbe.
Mam plan do końca tego tygodnia nabić do 60 wpisów, a jutro zająć się youtubem

Zarobki Sad 0/20$ Styczeń

Trzymcie się! Smile[/size]

RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - cuncilgnu - 08-01-2015 22:40

Dzień czwarty
Dzisiaj nie miałem czasu by za wiele zrobić. Jak zwykle , trochę pozycjonowania, dodane 3 wpisy.
Z youtube wyszła plama i dodałem jedynie jeden filmik, który postaram się jutro/pojutrze wypozycjonować. Nauka do szkoły niestety mnie przygniotła Undecided Jutro weekend więc może będzie lepiej. Smile
Jedyne co mnie nie pokoi to licznik feeds. Może to mieć jakiś związek z optymalizacją bloga pod SEO.
Dzisiejsze statystyki bloga(do tej pory):
Unikalne wizyty 175
Odwiedzone strony 490
Feeds 3695 - dla porówania, wczoraj było 1200, a za cały poprzedni miesiąc 200 Xpokerface

Zarobki 0.08$/20$ impreza beka Styczeń

Piona! Wink

RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - cuncilgnu - 11-01-2015 01:35

Dzień piąty
Ogólnie co zrobiłem:
Mam udostępnione 52 posty , przygotowane 3 jutro planuje dobić do 60.
Udostępniłem jeden film na yt z hackiem i wbił się na 1 stronę.
Liczba dziennych wyświetleń strony przekroczyła 200.

Myśle nad kolejną metodą zarobków którą najprawdopodobniej będzie youtube

Zarobki 0.08$/20$

RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - czonczuch - 11-01-2015 01:54

Zycze powodzenia! Sprobuj metode z set&forget. Zajelo mi to 10 minut czasu a z nikąd 5$ wpadło Tongue