Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu (/Temat-Dziennik-pracy-PPA-cuncilgnu-105487) Strony: 1 2 |
RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - cuncilgnu - 06-01-2015 22:26 Dzień drugi Co dzisiaj zrobiłem: Niewiele, dodałem 5 postów przygotowanych wczoraj na bloga, powrzucałem bloga do paru katalogów udostępniłem dwa filmiki. Efektów narazie brak ale mam nadzieję ,że wszystko przyjdzie z czasem. Dziwnie mi się patrzy na inne dzienniki gdzie prawie każdy zaczyna kiedy kiedyś zdobył już jakieś pieniądzę przez internet. Ja zaczynam można powiedzieć od zera i to jest chyba najcięższe w tym ,że nie wiem w jakim czasie mogę spodziewać się efektów mojej pracy . Cel na styczeń 0/20$ Odp: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - Damkofr - 06-01-2015 23:48 Pozycjonujesz swoją stronke? Znasz się trochę na pozycjonowaniu? Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - cuncilgnu - 07-01-2015 19:34 (06-01-2015 23:48)Damkofr napisał(a): Pozycjonujesz swoją stronke? Znasz się trochę na pozycjonowaniu? Pozycjonuje ,ale znać to się nie wiele znam. Miałem 'mentora' który jak doszło do tego to mnie olał Jeśli masz jakieś rady z chęcią posłucham Apropo co to są "Feeds" w statystykach na blogu? Do tej pory miałem ich koło 10 dziennie, a dziś ich wartość osiągnęła ponad 500 Nie wiem czy to dobrze czy źle, ktoś mógłby się wypowiedzieć? Dzień trzeci Dzisiaj dodałem kolejne 4 wpisy do "poczekalni", do tego wgrałem plugin blokujący spamowe komentarze (nazbierało się ich ponad tysiąc). Zoptymalizowałem bloga pod katalog SEO i wykupiłem backlinki na allegro na próbe. Mam plan do końca tego tygodnia nabić do 60 wpisów, a jutro zająć się youtubem Zarobki 0/20$ Styczeń Trzymcie się! [/size] RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - cuncilgnu - 08-01-2015 22:40 Dzień czwarty Dzisiaj nie miałem czasu by za wiele zrobić. Jak zwykle , trochę pozycjonowania, dodane 3 wpisy. Z youtube wyszła plama i dodałem jedynie jeden filmik, który postaram się jutro/pojutrze wypozycjonować. Nauka do szkoły niestety mnie przygniotła Jutro weekend więc może będzie lepiej. Jedyne co mnie nie pokoi to licznik feeds. Może to mieć jakiś związek z optymalizacją bloga pod SEO. Dzisiejsze statystyki bloga(do tej pory): Unikalne wizyty 175 Odwiedzone strony 490 Feeds 3695 - dla porówania, wczoraj było 1200, a za cały poprzedni miesiąc 200 Zarobki 0.08$/20$ Styczeń Piona! RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - cuncilgnu - 11-01-2015 01:35 Dzień piąty Ogólnie co zrobiłem: Mam udostępnione 52 posty , przygotowane 3 jutro planuje dobić do 60. Udostępniłem jeden film na yt z hackiem i wbił się na 1 stronę. Liczba dziennych wyświetleń strony przekroczyła 200. Myśle nad kolejną metodą zarobków którą najprawdopodobniej będzie youtube Zarobki 0.08$/20$ RE: Dziennik pracy PPA - cuncilgnu - czonczuch - 11-01-2015 01:54 Zycze powodzenia! Sprobuj metode z set&forget. Zajelo mi to 10 minut czasu a z nikąd 5$ wpadło |