Zarób na Strajku :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarób na Strajku :D (/Temat-Zarob-na-Strajku-D-105482) |
RE: Zarób na Strajku :D - draksone - 05-01-2015 13:58 Nie dosc ich dymają ? Poje*alo was ostatnio, jakby nie bylo innych metod zarobku.... RE: Zarób na Strajku :D - broofie - 05-01-2015 14:01 Wiem kto wysyla wiec mi nie pier**l. Opisany sposob jasno mowi, ze kierujesz oferte prosto do osoby STARSZEJ, ktora prawdopodobnie potrafi tylko odbierac i pisac SMSy, a jak kazdy madry wie, subskrypcja jest wlaczona dopoki sam ktos jej nie wylaczy. @[gutek126p] przynajmniej gimbus sie nauczy, ze w sieci nic za darmo nie ma. Starsi potraca mu kieszonkowe i bedzie mial za swoje. A taki dziadek po 70 bedzie musial wylozyc ze swoich zapewne ciezko zarobionych pieniedzy. Pomyslcie ludzie co promujecie... RE: Zarób na Strajku :D - prololex - 05-01-2015 14:04 Wiem jak to jest być pacjentem polskiej służby zdrowia, dlatego nie chciałbym jeszcze robić problemów schorowanym ludziom którzy i tak wiele problemów na głowie P.S Polecam oglądnąć ten filmik i go udostępnić dalej - https://www.youtube.com/watch?v=uiBEJTsV7R8 RE: Zarób na Strajku :D - Damkofr - 05-01-2015 14:09 No szczerze mówiąc to sposób jest na skraju przepaści moralnej. Jednak nie ma absolutnie co krytykować autora posta. RE: Zarób na Strajku :D - 4funsecond - 05-01-2015 14:10 Najbardziej szokującym widokiem jaki widziałem był facet około 70 lat który trzymał palce w drugiej ręce i musiał stac w kolejce. Nie było nikogo kto mógł w tym momencie przyszyć mu palce, a ty chcesz jeszcze go doic z ostatniego grosza. Zarabiaj lepiej na gimbusach które zaszły w ciążę i szukają aborcji w necie. RE: Zarób na Strajku :D - poczmail - 05-01-2015 14:11 Bez przesady - co innego gimbus napalony na czitowanie w przeglądarkowych gierkach albo też na nowy wygląd fejsbuka, żeby pierwszy pokazać go loszce 7,5/10 w porównaniu do schorowanych ludzi w kraju, gdzie sytuacja ze służbą zdrowia woła o pomstę do nieba. Każdy ma swoje własne sumienie i zasady moralne, ale przyznam szczerze - to gorsze nawet od fejkowych ofert pracy. RE: Zarób na Strajku :D - Klin - 05-01-2015 14:15 Pomysl dno, moralnosc bliska zeru. Mam nadzieje ze nikt z tego nie skorzysta RE: Zarób na Strajku :D - daniel42na - 05-01-2015 14:23 Przecież ten pomysł nie ma żadnej szansy jakiegoś realnego zysku, więc nie wiem nad czym tak dyskutujecie RE: Zarób na Strajku :D - AnnaKa - 05-01-2015 14:38 Jak daniel napisał żeby zyskać to nie wiem co trzeba zrobić. Dla mnie pomysł bliski zarabianiu na biednych dzieciach lub ich nieszczęściu. RE: Zarób na Strajku :D - kuba48 - 05-01-2015 14:47 Normalniem niechcem ale idem do prokuratury Dla pomysł całkowicie do bani. |