![]() |
Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ (/Temat-Globalizbiz-Invest-2-przy-125-ROI-daje-2-5-105357) |
RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Krakersik - 07-01-2015 23:18 Nie ma PP do wypłat. Z listy da się wybrać tylko: - STP - Payza - Perfect Money Strona strasznie wieśniacka, jednak olewam i nic nie wpłacam :/ RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - poverejay - 08-01-2015 06:14 Wiadomość od admina aby narazie używac STP, PM oraz Payza. Paypal już jest lub będzie. U mnie po godzinie doszła wypłata na Payza. ![]() Zlecilem najpierw na PP. Gdy sie dowiedziałem że narazie sie nie da napisałem na grupie FB GB o to aby mi "zdjeli pendinga", wtedy wypłaciłem na Payze. RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Blackers - 08-01-2015 10:04 witajcie a da sie jakoś przesłać kase z Repurchase Fund do cash balance? i zeby zaliczało musze jakies reklamy klikać czy wsytarczy sama wpłata? edit2: Wczoraj wpłaciłem 3 dolary a dzis chciałem ejszcze 5 i już p[isze mi, że minimum 10 dolarów czy tylko ja tak mam? RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - znanonim - 08-01-2015 11:01 Jak z naliczeniami? Dalej co godzinę, czy jednak trochę rzadziej naliczają? I ktoś poprowadzi mnie dokładnie jak tam zakupić te całe reklamy? Bo ten interfejs cały jest niezbyt intuicyjny... RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - poverejay - 08-01-2015 18:04 Blackers Z Repurchase można korzystać przy zakupie kolejnych paczek czyli wtedy należy zaptaszyć dwa ptaszki. Klikamy 10 reklam dziennie. Naliczenia są co kilka godzin obecnie. znanonim dawaj na priv podam link gdzie mam wszystko opisane włącznie z dodaniem swoich reklam, wpłaty oraz zakupu paczek. W skrócie dla zainteresowanych: Zapoznajemy się z biurem. Dodajemy kampanie reklamowe w "Manage Ad Campaign". Uzupełniamy swój profil. Dziennie klikamy 10 reklam w Dashboard>>View PTC Campaings : klikamy View, kopiujemy tekst czas się odlicza i tak aż wyklikamy te 10 reklam. Po zakupie paczki dostajemy kredyty na reklamę swoich biznesów. Paczke sie kupuje w następujacy sposob: Dashboard>>>> Ad Found (dodajemy kase z procesora min. 10$ dziwne ja mogłem za 2$ jak na początku wszedłem)..potem klikamy w "Purchase Produkt" i wybieramy to co chcemy a pewnie na początku Adpacka za 2 $ i zakup zrobiony. Sprawdzamy w Ad Pack Summary Adpacki mają być Active po pewnym czasie pojawia sie naliczenia. Ps:. Osoby bardziej zainteresowane działaniem GB zapraszam do polskiej grupy GlobalizBiz na Facebooku. Namiary podam na PV. RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Krakersik - 08-01-2015 18:19 Napiszcie jak będzie dostępny Pay Pal ![]() RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - poverejay - 08-01-2015 18:42 Tak, narazie PP nieobecny. Jak będe wiedział dam znać. RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - maax6 - 08-01-2015 19:06 Też się z refa zapisałem. Jak można to proszę o wszystkie info na Priv. Chętnie bym zainwestował ale musiał by ktoś mi wymienić za PayPala RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Blackers - 08-01-2015 22:28 Dobra a ktoś kto uzywa Payza, co jest tam naszym identyfikatorem przy wypłatach? Tak jak w paypalu jest email a tam? RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - poverejay - 08-01-2015 23:12 Blackers tak email
maax6 już wysyłam.. Z ostatnich informacji jak dobrze zrozumiałem od Admina wynika że będziemy zarabiać więcej na Adpaku (130%*2 równe 2,6 czyli plus 5% dochodzi na paczce) ale też wprowadzą opłatę procesora 5% przy wypłatach. Jeżeli miałbym być szczery wolałbym mniejsze ROI procentowe aby program był bardziej stabilny. Jest problem w Indiach z podłączeniem karty do PP ale coś tam będą się starali to załatwić. |