Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go (/Temat-Lecimy-z-tematem-DZIENNIK-broofie-go-105126) |
Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - broofie - 01-01-2015 22:44 Pozyjemy zobaczymy Prawda jest taka, ze wszystko zalezy tylko i wylacznie ode mnie, szkola w tym przypadku jest "dodatkiem". Tym czasem statystyki z dzisiaj i raczej wiecej leadow nie wpadnie. Moglo byc wiecej Oby jutro bylo lepiej. Moj cel na jutro: × napisac tyle postow ile jest dostepnych reflinkow na gameflow, × poszukac wiecej sieci PPR. RE: Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - damianus627 - 01-01-2015 22:59 (01-01-2015 20:18)broofie napisał(a): Hmm, sam nie wiem. Moze to kwestie moralne albo prawne. Wole chwycic sie czegos pewnego i bezpiecznego. Bo w sumie po co mam sie narazac skoro moge zarabiac uczciwie i legalnie. Suby rzuce jesli osiagne dniowke na poziomie 50zl, wiec pewnie nie predkoAkurat zarabianie na fake konkursie nie jest bardziej uczciwą i legalną metodą. Oczywiście życzę powodzenia w zarobkach. (01-01-2015 22:16)MoneyNinja napisał(a): Co do tworzenia stron www to np chodzi mi o to że w szkołach uczą starego HTML nie mówiąc już o CSS lub nawet jego braku.Ja akurat trafiłem na nauczyciela który obecnie w drugiej technikum uczy mnie według obecnych standardów. Za to na informatyce uczymy się na "M$ Office 2003" więc coś za coś. Jednak taka prawda bez samoistnej nauki będzie ciężko nawet o zdanie kwalifikacji E.14 RE: Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - 4funsecond - 01-01-2015 23:25 No proszę .. Myślałeś o zaliczeniu 10-tego? Wiesz jaki procent zaliczy? RE: Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - broofie - 01-01-2015 23:42 del RE: Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - 4funsecond - 01-01-2015 23:48 Gameflow owi może się to nie spodobać. "Zabronione jest motywować do rejestracji, poprzez: • umieszczanie informacji o tym że rejestracja "wspiera Was" albo "zarobicie dzięki niej". • robienie konkursów, akcji, eventów w których gracze za rejestracje otrzymają jakąś nagrodę. • namawianie do zakładania kont i potwierdzania maila (tzw. robienia reflinków). • uzależniania czegokolwiek od rejestracji w grze." RE: Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - damianus627 - 01-01-2015 23:53 (01-01-2015 23:42)broofie napisał(a): @[damianus627] Hm, no uczciwa nie jest to prawda, ale przynajmniej "uczestnik" nic nie traci, wiec nie mozna tego porownywac do subow. Czemu uwazasz, ze jest to nie legalne? Losowanie sie odbedzie i zostana wylosowane podstawione konta, wiec nie ma mowy o naruszeniu prawa.Losowania wgl nie radzę robić. Ktoś cię zgłosi że nie masz pozwoleń na loterię i będzie problem. RE: Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - broofie - 02-01-2015 00:04 Nie trzeba miec pozwolen na loterie (to bardziej podchodzi pod dobrowolne rozdanie czegos) takiego zasiegu i wartosci (20zl x 3). Mozesz to zobaczyc na przykladzie losowan youtuberow lub streamerow, watpie, aby to zglaszali. @[4funsecond] Mam to do siebie, ze zawsze musze cos kombinowac, moze z wiekiem mi przejdzie, zreszta, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana... albo nie ma za co go kupic ^^ Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - broofie - 02-01-2015 19:05 Statstyki z wczoraj: Tak jak podejrzewalem, nic sie wczoraj nie zmienilo od momentu wrzucenia screena. Dzisiaj niestety nie mialem jak promowac, takze cele niechetnie ale musze przesunac na jutro. W skrocie; dodam posty na bloga i zaczne promowac fake giveaway. Wpadly dwa leady z automatu, wiec tragedii nie ma. Co by tu wiecej napisac. Jutro mam zamiar wziac sie do roboty, bo dzisiaj po prostu nie mialem jak. W miedzy czasie gromadze informacje o sposobach pozycjonowania stron www. Jakby ktos byl zainteresowany sprzedaje fp 3,8k like, wiecej tutaj http://zarabiam.com/showthread.php?tid=105231 RE: Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - szykiryki - 02-01-2015 19:40 @[broofie], sledze, sledze Nie myslales o tym, żeby zainteresować się funhub (to nie jakaś nachalna reklama z mojej strony, ale podpowiedź )?? Za jedną rejestrację w world of worldplanes dostaje 8,40 zł, więc choćby ze względu na stawkę warto. Co do wypłat (na razie 3 doszły bez większych problemów). Jakbyś chciał jakieś screeny z konwersji- służę RE: Lecimy z tematem- "DZIENNIK" broofie'go - broofie - 02-01-2015 20:05 @[szykiryki] Z checia sie zainteresuje. Nie chce sie opierac tylko na jednej sieci, ale tez nie chce sie rozpraszac z tymi serwisami, rozne sluchy chodza o tych wszystkich sieciach afilacyjnych, wiec staram sie wybierac "pewniaki". Przetestuje funhuba chociazby z racji twojego polecenia. Screenami nie pogardze ^^ Im wiecej info tym lepiej |