Lamojednorożce też potrafią zarabiać! (zaczynamy od nowa!) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! (zaczynamy od nowa!) (/Temat-Lamojednorozce-tez-potrafia-zarabiac-zaczynamy-od-nowa-105055) |
RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - olekn1 - 01-01-2015 15:44 (01-01-2015 15:35)Lamojednorożec napisał(a): Nee, na PV zamienili wszystkie Bapy na akcje MTV tak w dużym ogóle. Miałem 180k Bap, czyli miałbym z tego 90$, ale poczekam aż będę mógł wyciągnąć z tego 120$ Ja kupiłem akcje tak jak zalecał Jo, czyli po ok. 220 BAP za jedną, a wczoraj patrzę i są po 100 BAP PS. Widzę, że edytowałes post, więc napiszę Tobie tylko, że najdrożej będzie dało się sprzedać za 11 centów za akcję (tak przynajmniej pisał Jo) RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - Lamojednorożec - 01-01-2015 15:50 Tak? Ceny już dochodziły wysoko ponad 0.2$+ o: RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - olekn1 - 01-01-2015 15:59 (01-01-2015 15:50)Lamojednorożec napisał(a): Tak? Ceny już dochodziły wysoko ponad 0.2$+ o: Nie chcę robić offtopu, ale niby jeszcze dzisiaj mają być za te 11¢ A to jest (chyba) ten post: RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - twnt22 - 01-01-2015 16:14 Wytłumaczcie mi co się stało z MTV i akcjami, kiedyś po 0.40 teraz po 0.11 RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - Dzonyy - 01-01-2015 17:12 Jo dodał kilka razy więcej akcji do kupienia, dlatego automatycznie potaniały Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - Lamojednorożec - 02-01-2015 11:54 Takie miłe zaskoczenie, zdaniem strony jestem już na plusie Ogółem 23k XDG na koncie, jeszcze tylko 17k i mogę mówić o czystym zarobku Aż robi się słabo gdy pomyślę o edytowaniu tych wszystkich postów, gdy już wróci mój mały złomek (laptop) ;_; Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - Lamojednorożec - 03-01-2015 12:51 Od dzisiaj będę aktualizować dziennik tylko po przekroczeniu poszczególnych progów XDG. Obecnie mogę pochwalić się takim majątkiem Następny wpis będzie przy stanie 30k, później 35k i tak co 5k aż do 50k XDG. Serdecznie pragnę podziękować Dziubli za zapewnianie mi rozrywki w przerwach pomiędzy nauką Zarabiajcie dalej i bierzcie przykład z wymienionego wyżej napinacza, a Lamojednorożce nigdy nie będą znudzone RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - nykkusek - 03-01-2015 13:31 Wiem, że każdy orze jak może i tak dalej, ale nie myślałeś o zarabianiu w jakiś inny sposób? Nie jestem jakiś doświadczony w dogecoinsach, ale wydaje mi się że to są grosze. Myślę, że może troszkę większym nakładem pracy byś miał większy zarobek w PPI/PPA czy innych. Oczywiście to nie jest hejt, ani nie neguję tego sposobu zarabiania, tylko jestem ciekawy czy Ci się to opłaca w ogóle. RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - Lamojednorożec - 03-01-2015 13:36 Spoko, właśnie tego typu komentarze są pożądane Obecnie z moich Doge mam ok. 5$, z czego mam jeszcze ulokowane 90$ w PV jako akcje, 11$ jako Bapy oraz 10$ na Digadz Bawiłem się w subskrypcje sms i skracanie, wyszło z tego ok. 400-500zł na dwa miesiące, ale muszę skupić się na nauce i dziewczynie Moja praca przy Dogecoinach ogranicza sie do porannego odpalenia automatycznego obstawiania i sprawdzania z ciekawości co godzinę ile tym razem udało mi się ugrać + mając coraz więcej Dogecoinów mogę coraz więcej dziennie uzbierać przykładowo teraz mam ok. 0,5$ dziennie za nic przy 27k XDG Natomiast przy 50k powinien to już być 1$ dziennie. Piszę "powinien" ponieważ już z tą kwotą udało mi się w jeden dzień wyciągnąć ponad 2$ I moim zdaniem warto o tym pomyśleć, PV daje Ci zwrot inwestycji 155%* w ok. dwa miesiące, a tutaj powinno to trwać maksymalnie miesiąc Oczywiście trzeba też wliczyć ryzyko, ale moim zdaniem warto. Ostatni edit. jakoś dwa tygodnie-tydzień temu wpłaciłem 7$ jako Doge i to przegrałem, wpłaciłem drugi taki sam depozyt i obecnie skupiam się na odrabianiu strat. Po ok. dwóch tygodniach prawie wyrobiłem 200% inwestycji, ponieważ z 7$ póki co zrobiłem 12$ (7$ na nowy start w PV i 5$ jako Doge na koncie) RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - 4funsecond - 03-01-2015 17:32 A 4funsecond dalej czeka na kolorki |