Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook (/Temat-Czy-moge-miec-problemy-za-spam-promowanie-na-grupach-Facebook-104932)

Strony: 1 2

RE: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - karor - 29-12-2014 23:59

gdybym ja miał się przejmować takimi wszystkimi "zgłoszeniami" to musiałbym się zamknąć w pokoju bez klamek Tongue ciśnij dalej bez żadnych skrupułów, powodzenia Wink

RE: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - Kickster - 30-12-2014 00:05

Najbardziej rozbawil mnie tekst "Udostepnie Twoje dane osobowe Facebookowi" przeciez to wlasnie Facebook je posiada Lol

RE: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - surfer0700 - 30-12-2014 04:30

Próbuje wyeliminować konkurencje, jeszcze trochę i ja wyeliminuje go z forum Jerk

edit:

posiedziałem, poszperałem i koleś wyleciał z banem. impreza

RE: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - Juhas - 30-12-2014 09:51

hahaha weźcie go zbanujcie Big Grin beka

RE: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - yoshimura - 30-12-2014 11:29

@[surfer0700] Dzięki za wszystko Smile

http://www.iv.pl/images/93089462415283921323.png

Oby takich ludzi było co raz mniej

RE: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - kariolmax - 30-12-2014 21:03

yoshimura, wcale nie jesteś niewinny - w końcu to Ty kopiujesz kogoś pomysł, produkt (w tym wypadku np. zdjęcie). Sam jestem zły na takich, co kopiują autorskie zdjęcia i potem spamują nimi bezmyślnie, bez opanowania (nie tylko na FB), no ale co na takich zrobisz, olewka i niech sobie leniwce pozarabiają...

Myślę, że taka dawka strachu da Ci do myślenia, żeby szanować kogoś pracę (nawet takiego parszywca jak zbanowany użytkownik).

P.S: Jeśli spamujesz zdjęciem Samsunga to wiedz, że to moje zdjęcie (nowe wprowadziłem ze znakiem wodnym, niestety za późno Undecided )

@down Wiadomo, że jest, ale na taką skalę nikt Cię nie będzie ścigał za używanie zdjęcia osoby trzeciej beka

RE: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - Kapsell - 30-12-2014 21:07

Jasne że możesz mieć problemy, spam jest karalny

RE: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - rj7rad - 30-12-2014 21:23

Skopiowanie czyjegoś tekstu czy zdjęcia, nie wspominając o niszy, to chamstwo jak cholera i nie zasmuciłbym się gdyby spotkała Cię kara. Inną sprawą jest, że gość wypisuje do konkurencji żeby ją nastraszyć, bo wie, że po drugiej stronie pewnie siedzi gimbus, który nawet nie potrafi wymyślić swojego tekstu.
Może Ci naskoczyć na kant.......

RE: Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - Better_Faster - 30-01-2015 14:42

@Yoshimura

Według mnie prawdopodobieństwo jakiś konsekwencji to 0,0000001%
Po pierwsze FACEBOOK nie udostępnia danych użytkowników (nawet przy oszustwach jest ciężko się z nimi dogadać), a co dopiero mówiąc o jakimś śmiesznym SPAMIE.
Po drugie jest to sprawa ścigana z pozwu cywilnego i bardzo trudna do udowodnienia oraz bagatelizowana przez Polskie sądy.

W 99,999999999% nie masz się czego obawiać.
W najbardziej pesymistycznej wersji przegrasz sprawę i zapłacisz 300zł grzywny.
(Chyba, że jesteś biznesmenem z bańką na koncie wtedy rzeczywiście możesz dostać 5000zł bo sąd orzekając karę grzywny zwraca dużą uwagę na sytuację finansową oskarżonego)

Pozdrawiam

Czy mogę mieć problemy za spam (promowanie) na grupach Facebook - Artinesse - 28-02-2018 11:30

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.