Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dodawanie znajomych do grup - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: Dodawanie znajomych do grup (/Temat-Dodawanie-znajomych-do-grup-104650)

Strony: 1 2

RE: Dodawanie znajomych do grup - TechByte - 26-12-2014 22:55

(26-12-2014 22:46)Szrejter napisał(a):  Niestety, ale to prawda...

Nie spodziewałbym się tego na koncie z prawie 5 letnim stażem...

User-agenta oczywiście ustawiłeś tak? I na czym polegał ban na tym koncie?

RE: Dodawanie znajomych do grup - Kickster - 26-12-2014 23:28

(26-12-2014 22:24)TechByte napisał(a):  No jak się nie umie korzystać to już nie mój problem, dodałes 1000 grup w pare minut i masz jeszcze jakieś pretencje? Dodaj sobie przez przeglądarke, tylko rob to szybko to dostaniesz tak samo bana jak programem. Boty to jednak programy dla ludzi myślących a nie dla kogoś kto myśli ze może nim robić co mu sie podoba bez zadnych konsekwencji

przez przeglądarkę możesz się dodać do miliona grup w godzine i nie dostaniesz bana, więc to chyba Twój bot jest jakiś inwalidzki impreza

RE: Dodawanie znajomych do grup - TechByte - 27-12-2014 00:10

Jest jeden sposob na odróżnienie bota od przeglądarki o który akurat zadbalem, wiec bany raczej nie wynikaja z tego ze robil to przez bota tylko z tego ze go blednie skonfigurowal. A kolega wyzej rozumiem ze codziennie sie dodaje do "miliona" grup i nie miał z banem wogole doczynienia?

RE: Dodawanie znajomych do grup - elbowndg - 27-12-2014 00:12

tzn ja sie dodaje codziennie do 600 grup na okolo 3 kontach, jestes wstanie mi zapewnic ze nie dostane bana uzywajac Twojego bota? Nadmienie iz z konta glownego korzystam od roku, i nigdy bana na nie nie dostalem za dodawanie sie do grup

RE: Dodawanie znajomych do grup - TechByte - 27-12-2014 00:28

O tym ze bana nie dostaniesz to napewno ci nie zapewnie bo nie wiadomo co Facebook zrobi. Ostatnio spotkałem przypadek w ktorym po zalogowaniu na konto nie można bylo zobaczyc profilu drugiego konta, chociaz ono istniało. Moge cie jedynie zapewnic ze bot nie ma wpływu na bany. Popytam innych czy tez dostaja bany

RE: Dodawanie znajomych do grup - AnnaKa - 27-12-2014 02:27

Korzystam z bota techbyte i bana nie.dostalem dodalem do 324 grup z odstepem kilku sekund tylko takze to nie wina bota bo konta trzymaja sie nadal po 3 razowym spamie na nich.

RE: Dodawanie znajomych do grup - Kickster - 27-12-2014 17:55

(27-12-2014 00:10)TechByte napisał(a):  Jest jeden sposob na odróżnienie bota od przeglądarki o który akurat zadbalem, wiec bany raczej nie wynikaja z tego ze robil to przez bota tylko z tego ze go blednie skonfigurowal. A kolega wyzej rozumiem ze codziennie sie dodaje do "miliona" grup i nie miał z banem wogole doczynienia?

jak się dopisujesz swoim głownym kontem matką to nie ma mowy o banie, po całej operacji usuwacie sie ze znajomych i wszystko rozpływa się w powietrzu, także tak, nie miałem nigdy do czynienia z banem

RE: Dodawanie znajomych do grup - Bot - 22-01-2015 00:27

TechByte mogę prosić o link do downloadu na pw ? Smile

RE: Dodawanie znajomych do grup - TechByte - 22-01-2015 09:45

Nie

RE: Dodawanie znajomych do grup - dawid020899 - 22-01-2015 21:18

@[Bot] Jak zapłacisz 50 zł (cena bota) to dostaniesz. Lol
Z bota trzeba umieć korzystać, jeżeli ustawiłeś co 15 sekund i dostałeś bana zmień na 30s. Ja obecnie korzystam z bota @[TechByte] i nie dostałem bana oraz dodam, że jestem bardzo zadowolony. Wink