Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD (/Temat-Dziennik-pracy-Voldir-kosi-na-PPI-xD-104606) |
RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - Voldir - 26-12-2014 19:26 eee nie nie. To nie jest na upload. Chciałem po prostu ogarnąć VB a że w Wot'a też gram to pomyślałem że on pójdzie jako pierwszy projekt Kiedyś doszedłem do IS-8 ale potem w sumie przestałem grać bo do Niemiec jechałem troszkę zarobić a teraz od nowa pykam. Dopiero 5T i tak samo ZSRR hehe RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - Voldir - 27-12-2014 00:09 DZIEŃ 4
Dzisiaj w sumie nic za bardzo nie robiłem. Jakiś marny lead wpadł za 0.02$. Zająłem się natomiast ogarnięciem Visual Basic'a. Mój pierwszy projekt można zobaczyć na poprzedniej stronie. Jutro będę mógł zacząć już pracę na pełnych obrotach tworząc hacki
1.72$/20$
RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - dzemba - 27-12-2014 02:33 Powodzenia w zarobkach, nawet 1$ zarobiony dziennie cieszy I nawiasem mówiąc, ciekawi mnie czemu nikt do tej pory nie napisał działającego hacka/bota i na tym czerpał zasłużony zysk (przynajmniej ja nigdy nikogo takiego nie widziałem na forum). RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - Voldir - 27-12-2014 03:29 Dzięki wielkie i miło widzieć kolejną osobę która zaglądnęła do Mojego skromnego dziennika. Wiem że jest nie wiele ambitnych osób na forum które by to ogarnęły pewnie i dlatego też nie spotkałem się z takim przypadkiem. Jeśli ktoś to lubi i może się dodatkowo rozwijać to czemu nie RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - mario22455 - 27-12-2014 07:15 Bo do masowych gier po prostu nie da się stworzyc działającego hacka.. Wszystko się dzieje po stronie ich serwera a tam nie wejdziesz... RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - full2000 - 27-12-2014 10:37 Powodzenia. PIB na propsie. Warto jak byś określił jakiś cel. Na początek może to być głupie 20 baksów. RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - Voldir - 27-12-2014 10:41 Już obrałem sobie że to będzie te 20$ do końca stycznia na początek. Kwota może niska ale za to jaka motywacja będzie i radocha jak będę zmieniał cel na wyższy tak drugi czy trzeci raz hhehehe RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - dzemba - 27-12-2014 11:54 Ja zawsze stawiam sobie wygórowane cele, wiec jak mi się w końcu udaje radość jest niesamowita PS. Wiem, że się nie da zrobić hacka do gier mmo, ale do gier typu single player jak najbardziej. A napisanie bota do mmo, nawet profesjonalnego, nie jest jakaś wielką sztuką. Dla niewprawnego użytkownika pół roku, tak przynajmniej szacuję RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - mario22455 - 27-12-2014 12:00 Up. Bot a hack to są 2 całkowicie różne rzeczy.. bot naśladuje naturalne czynności które może robić gracz a hack wykorzystuje błędy w kodzie do uzyskania profitów. RE: Dziennik pracy - Voldir kosi na PPI xD - dzemba - 27-12-2014 13:21 Nie będę się kłócił bo nie ma o co @Voldir Już postanowiłeś na co wydasz ten gruby hajs |