Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zamrożone saldo - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: Zamrożone saldo (/Temat-Zamrozone-saldo-104591)

Strony: 1 2

RE: Zamrożone saldo - Obywatel - 21-08-2015 11:05

Nie wiem, o czym Ty "mówisz", lecz wiem o czym ja piszę. Nie będę Ci niczego udowadniał, widocznie mało jeszcze widziałeś.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

RE: Zamrożone saldo - mikuss - 21-08-2015 11:12

(21-08-2015 10:34)ShuQi napisał(a):  
(28-06-2015 18:44)Obywatel napisał(a):  Kasa na konto dochodzi poniżej minuty. Czasem, od święta do 2 godzin idzie.

Wypłata z PayPala na konto bankowe poniżej minuty Ci dochodzi?? O czym ty gadasz człowieku?

jeśli zrobi z kimś wymianę że on paypal a ktoś bank to w taki sposób ma szybko pieniążki Smile
w przypadku wypłaty z samego paypal na bank to od 2 do 3 dni roboczych czekania

RE: Zamrożone saldo - Obywatel - 21-08-2015 11:14

Ludzie, w jakich bankach Wy konta macie? 3 dni robocze??

RE: Zamrożone saldo - mikuss - 21-08-2015 11:17

(21-08-2015 11:14)Obywatel napisał(a):  Ludzie, w jakich bankach Wy konta macie? 3 dni robocze??

w normalnych polskich
mówię, że DO 3 dni a nie że 3 - to jest różnica, naucz się czytać ze zrozumieniem same informacje w paypal!
dla przykładu zlecam z pp wypłatę w poniedziałek a na koncie mam w środę więc 2 dni robocze.
Żebyś miał wypłatę w 1 minutę z paypal na koncie musiałyby być wypłaty expresowe a takich paypal nie ma! ma wpłaty expresowe więc z banku na paypal masz w minutę, natomiast w drugą stronę jest w dniach

RE: Zamrożone saldo - Obywatel - 21-08-2015 11:20

Dobra, nie zabieram głosu. Wiecie lepiej.