Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL (/Temat-Jak-zarobic-na-programie-partnerskim-CENEO-PL-104540) |
RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - ZabaGamer - 25-12-2014 16:15 Co mam podać przy rejestracji, jeśli nie mam Swojej strony internetowej ?? RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - rozekrr - 25-12-2014 16:17 Wpisz byle jaką nawet wyszukaną z internetu... RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - Voldir - 25-12-2014 19:23 rozekrr to pewne z tą stroną? RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - Pole - 25-12-2014 20:20 No właśnie bo też chciałem tam zarabiać tylko nurtuje mnie ta strona...eh. RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - Voldir - 25-12-2014 20:29 Założyłem pustego bloga na bloggerze i git RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - kolo33 - 25-12-2014 23:02 Przecież ten temat to żadna rewolucja. Już w pierwszym poradniku o pp znajdziemy ten sposób. A nawet w FAQ jakiegoś pp z subami widziałem coś takiego. Nie wiem po co to znowu wałkować Kliknięte z SGS+ RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - Reszka - 26-12-2014 00:42 A jakie jest te minimum po którym banują na Ceneo? RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - hertia - 26-12-2014 05:43 (25-12-2014 23:02)kolo33 napisał(a): Przecież ten temat to żadna rewolucja. Już w pierwszym poradniku o pp znajdziemy ten sposób. A nawet w FAQ jakiegoś pp z subami widziałem coś takiego. Nie wiem po co to znowu wałkować Po to jest to forum żeby uczyć podstaw. RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - ravienne - 26-12-2014 13:58 Zostawiłam reputka RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - marleyka - 26-12-2014 17:20 (26-12-2014 00:42)Reszka napisał(a): A jakie jest te minimum po którym banują na Ceneo? Wypłaty są od 100 zł. Ja nie dostałam bana do tej pory. Prowadzę też dwa blogi i często z nich linkuję do ceneo. Staram się zbierać wejścia z różnych źródeł. Przy okazji przeglądania tych różnych przedmiotów, podsyłam linki znajomym, którzy czasem szukają różnych rzeczy do kupienia. Na fb jest sporo grup z ogłoszeniami. Skupiam się na tych z ogłoszeniami 'kupię'. Korzystam z ogłoszeń na gumtree i olx. Podsyłam wiadomość w stylu: Wysyłam do Pana/Pani link do porównywarki cen przedmiotu, którego akurat Pan/Pani szuka. Mam nadzieję, że będzie pomocny. (czy coś w tym stylu). Może macie jakieś swoje inne sposoby? |