Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Któremu klubowi kibicujesz? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118)
+---- Wątek: Któremu klubowi kibicujesz? (/Temat-Ktoremu-klubowi-kibicujesz-10451)

Strony: 1 2

RE: Któremu klubowi kibicujesz? - Czarny767 - 18-07-2010 20:02

Polski klub: Pogoń Szczecin
Zagraniczny klub: Arsenal FC

RE: Któremu klubowi kibicujesz? - ketrab - 18-07-2010 20:48

miejscowa Siarka Tarnobrzeg, a w polskiej Ekstraklasie Lech Poznań. Na arenie między narodowej od dzieciaka kibicuję Realowi Madryt.

RE: Któremu klubowi kibicujesz? - Slivovica - 18-07-2010 21:29

Nie nawidze polskiej ekstraklasy xD a zagraniczny klub Manchester United Wink(Też od dziecka)

RE: Któremu klubowi kibicujesz? - ketrab - 18-07-2010 22:21

chociaż szczerze mówiąc, kibicuje wielu drużynom, jednak te, które wymieniłem są najbliższe memu sercu. osobiście nie patrzę na jakieś kibicowskie ustalenia i pomimo tego, że moją ulubioną drużyną jest Real, bardzo lubię także i Atetico. natomiast jeżeli chodzi o ligę polską, to z reguły kibicuję słabszym, a kiedy nasi grają w pucharach, to bez wyjątku kibicuję każdemu.

RE: Któremu klubowi kibicujesz? - damianowrz - 18-07-2010 22:34

Polski klub: Victoria Września
Zagraniczny: West Ham United (nie ze względu na film tylko po prostu parę ładnych lat temu grałem w menadżera piłkarskiego i jakoś wybrałem tę drużynę i tak się później stało, że została moją ulubioną, nawet mam ich koszulkę Smile )

RE: Któremu klubowi kibicujesz? - michal2612 - 18-07-2010 23:03

Polska liga jest do du.y Tongue a zagraniczny klub według mnie najlepszy to Ac Milan Smile

RE: Któremu klubowi kibicujesz? - MareKSG - 18-07-2010 23:13

Powiem wam tyle... Kiedyś też myślałem, ze polska liga jest żałosna ale jak się pójdzie pierwszy raz na mecz takiego zespołu jak Górnik Zabrze to od razu zmienia się zdanie Wink

RE: Któremu klubowi kibicujesz? - Lukasz142 - 19-07-2010 15:59

Ekstraklasa nie jest najgorsza.Natomiast niższe ligi to już tragedia.W ubiegłym sezonie chodziłem na wszystkie mecze Widzewa w 1 lidze i te mecze były strasznie nudne jedynie ciekawe były zjawiska poza stadionem o czym MarekKSG dobrze wie jeśli był na meczu z Widzewem w Zabrzu.Jednak poziom ekstraklasy jest o niebo wyższy.Każdy dobrze wie, że Ekstraklasa to nie angielska Premier League, ale czasami kopacze z naszej ligi potrafią zaskoczyć i zagrać niezły mecz dla oka każdego kibica.

RE: Któremu klubowi kibicujesz? - MareKSG - 19-07-2010 17:12

(19-07-2010 15:59)Lukasz142 napisał(a):  W ubiegłym sezonie chodziłem na wszystkie mecze Widzewa w 1 lidze i te mecze były strasznie nudne jedynie ciekawe były zjawiska poza stadionem o czym MarekKSG dobrze wie jeśli był na meczu z Widzewem w Zabrzu.

taaa wiem, wiem Wink Byłem mimo 38,6 stopni gorączki... Ten mecz i mecze z GieKSą były dla piłkarzy i kibiców prawdziwym świętem. Można do tego doliczyć też mecze z Pogonią ale reszta meczy stała na niskim poziomie piłkarskim. Gdyby poziom kibicowski wyglądał tak jak na stadionie Piasta to wolałbym ubrać laćki i oglądać mecze w TV Smile