![]() |
Któremu klubowi kibicujesz? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118) +---- Wątek: Któremu klubowi kibicujesz? (/Temat-Ktoremu-klubowi-kibicujesz-10451) Strony: 1 2 |
RE: Któremu klubowi kibicujesz? - Czarny767 - 18-07-2010 20:02 Polski klub: Pogoń Szczecin Zagraniczny klub: Arsenal FC RE: Któremu klubowi kibicujesz? - ketrab - 18-07-2010 20:48 miejscowa Siarka Tarnobrzeg, a w polskiej Ekstraklasie Lech Poznań. Na arenie między narodowej od dzieciaka kibicuję Realowi Madryt. RE: Któremu klubowi kibicujesz? - Slivovica - 18-07-2010 21:29 Nie nawidze polskiej ekstraklasy xD a zagraniczny klub Manchester United ![]() RE: Któremu klubowi kibicujesz? - ketrab - 18-07-2010 22:21 chociaż szczerze mówiąc, kibicuje wielu drużynom, jednak te, które wymieniłem są najbliższe memu sercu. osobiście nie patrzę na jakieś kibicowskie ustalenia i pomimo tego, że moją ulubioną drużyną jest Real, bardzo lubię także i Atetico. natomiast jeżeli chodzi o ligę polską, to z reguły kibicuję słabszym, a kiedy nasi grają w pucharach, to bez wyjątku kibicuję każdemu. RE: Któremu klubowi kibicujesz? - damianowrz - 18-07-2010 22:34 Polski klub: Victoria Września Zagraniczny: West Ham United (nie ze względu na film tylko po prostu parę ładnych lat temu grałem w menadżera piłkarskiego i jakoś wybrałem tę drużynę i tak się później stało, że została moją ulubioną, nawet mam ich koszulkę ![]() RE: Któremu klubowi kibicujesz? - michal2612 - 18-07-2010 23:03 Polska liga jest do du.y ![]() ![]() RE: Któremu klubowi kibicujesz? - MareKSG - 18-07-2010 23:13 Powiem wam tyle... Kiedyś też myślałem, ze polska liga jest żałosna ale jak się pójdzie pierwszy raz na mecz takiego zespołu jak Górnik Zabrze to od razu zmienia się zdanie ![]() RE: Któremu klubowi kibicujesz? - Lukasz142 - 19-07-2010 15:59 Ekstraklasa nie jest najgorsza.Natomiast niższe ligi to już tragedia.W ubiegłym sezonie chodziłem na wszystkie mecze Widzewa w 1 lidze i te mecze były strasznie nudne jedynie ciekawe były zjawiska poza stadionem o czym MarekKSG dobrze wie jeśli był na meczu z Widzewem w Zabrzu.Jednak poziom ekstraklasy jest o niebo wyższy.Każdy dobrze wie, że Ekstraklasa to nie angielska Premier League, ale czasami kopacze z naszej ligi potrafią zaskoczyć i zagrać niezły mecz dla oka każdego kibica. RE: Któremu klubowi kibicujesz? - MareKSG - 19-07-2010 17:12 (19-07-2010 15:59)Lukasz142 napisał(a): W ubiegłym sezonie chodziłem na wszystkie mecze Widzewa w 1 lidze i te mecze były strasznie nudne jedynie ciekawe były zjawiska poza stadionem o czym MarekKSG dobrze wie jeśli był na meczu z Widzewem w Zabrzu. taaa wiem, wiem ![]() ![]() |