Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? (/Temat-Czy-serwis-paidverts-jest-wyplacalny-104401)

Strony: 1 2

RE: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - patulsky1337 - 23-12-2014 20:42

Nie sądzę, że JBP był takim pewniakiem Big Grin Ja miałem szczęście bo wypłaciłem wszystko zanim przestali wypłacać. Co do PaidVerts mam większe przekonanie i zaufanie, jakiego do JBP nigdy nie miałem. Sądze, że serwis jeszcze długo się utrzyma bo jest liderem na rynku rev share i na razie raczej nie ma się o co bać dopóki codziennie dochodzi masa użytkowników z masą inwestycji.

@edit heh, 800 postów nawet nie zauważyłem ^^ juhu.

RE: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - wyklikany - 23-12-2014 21:12

tylko ile byś musiał zainwestować w paidverts najpierw żeby zarabiać tam te kilkadziesiąt miesięcznie, takie zarobki to co najwyżej w grupie 100mil+ a to jest 32 000$ do zainwestowania ... jak bym miał taką gotówkę to szczerze bym miał głęboko w d klikanie reklam w internecie Tongue

RE: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - rekki - 24-12-2014 17:56

(23-12-2014 21:12)wyklikany napisał(a):  tylko ile byś musiał zainwestować w paidverts najpierw żeby zarabiać tam te kilkadziesiąt miesięcznie, takie zarobki to co najwyżej w grupie 100mil+ a to jest 32 000$ do zainwestowania ... jak bym miał taką gotówkę to szczerze bym miał głęboko w d klikanie reklam w internecie Tongue

I po jakimś czasie wszystko byś wydał i został z niczym, a tak z głupiego klikania byś miał prawie 50tys Wink

RE: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - wyklikany - 24-12-2014 18:08

(24-12-2014 17:56)rekki napisał(a):  
(23-12-2014 21:12)wyklikany napisał(a):  tylko ile byś musiał zainwestować w paidverts najpierw żeby zarabiać tam te kilkadziesiąt miesięcznie, takie zarobki to co najwyżej w grupie 100mil+ a to jest 32 000$ do zainwestowania ... jak bym miał taką gotówkę to szczerze bym miał głęboko w d klikanie reklam w internecie Tongue

I po jakimś czasie wszystko byś wydał i został z niczym, a tak z głupiego klikania byś miał prawie 50tys Wink

a kto powiedział że wydał bym te pieniądze po prostu moim zdaniem z takimi funduszami jest parę ciekawszych możliwości do zarabiania pieniędzy niż klikanie reklam Smile

RE: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - hertia - 24-12-2014 18:18

Kto nie ryzykuję nie piję szampanaSmile A to PV nie miało ostatnio problemów z wypłatami?

RE: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - wyklikany - 24-12-2014 18:24

(24-12-2014 18:18)hertia napisał(a):  Kto nie ryzykuję nie piję szampanaSmile A to PV nie miało ostatnio problemów z wypłatami?

miało problemy z serwerami strona strasznie zamulała ostatnio ale już wszystko działa poprawnie

RE: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - full2000 - 25-12-2014 10:13

Nie ten dział. Na razie płaci co nie oznacza że tak będzie cały czas.

RE: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - szakipus - 25-12-2014 11:52

(25-12-2014 10:13)full2000 napisał(a):  Nie ten dział. Na razie płaci co nie oznacza że tak będzie cały czas.

Cóż Ty gadasz? MyTrafficValue płaci bez NAJMNIEJSZEGO problemu już trzy lata, a skoro ma tego samego admina co PV to czemu PV miałoby nie płacić? Jo to mądry człowiek, a PV to nie zwykły HYIP. Wink

RE: Czy serwis paidverts jest wypłacalny?? - jackthekiller - 27-12-2014 11:40

dopóki admin zarabia potężne pieniądze na tych 2 serwisach i dopóki dzień w dzień dochodzą nowi uzytkownicy i świeża gotówka serwisy będą hulały ...

oczywiście może Joel (admin) zrobić psikusa noworocznego i zamknąć podwoje tych serwisów bo mu się znudziły ale szczerze w ta powątpiewamJerk