MrGabor - poczynania z PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: MrGabor - poczynania z PPA (/Temat-MrGabor-poczynania-z-PPA-104158) Strony: 1 2 |
RE: MrGabor - poczynania z PPA - Max998 - 29-12-2014 15:12 No czekam na pierwsze wiadomości dotyczące zysków. RE: MrGabor - poczynania z PPA - Varnity - 29-12-2014 15:26 Powodzenia. Sam kiedyś zarabiałem na PPA, ale mam inne plany. Miło popatrzeć na kogoś kto zarabia jeszcze na PPA. RE: MrGabor - poczynania z PPA - MrGabor - 20-01-2015 13:40 Aktualizacja : Jak już wcześniej wspominałem, zmieniłem branżę. Zakupiłem niedawno hosting na : host-biznes.pl a domenę na ovh.pl Działać będę z comperialead, lecz napierw potrzebuję więcej treści, więcej wyświetleń. Niestety trochę gubię się w tworzeniu bloga. Czy posiadacie może jakiś poradnik, który pokazuje od początku do końca proces tworzenia bloga na płatnej domenie i hostingu na WP ? Na youtube są takowe poradniki, aczkolwiek nie wyniosłem z nich żadnych treści-w większości to reklamy. |