Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! (/Temat-Rewolucja-w-Sub-SMS-Mozliwy-koniec-biznesu-103909) |
RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - mikiniki - 17-12-2014 16:54 Spoko Coś wymyślą firmy tupu WebInvest, Firemedia. W końcu nie siedzą w tym od wczoraj RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - 4funsecond - 17-12-2014 16:54 (17-12-2014 16:52)czlowien napisał(a): A ja Wam powiem, że to dobrze - także dla nas, earnerów. Chciałbym zacząć tak jak Ty, mistrzu .. A co z ppa? Jest na cały świat, a w polsce ? Przetrwa? Upadnie? Jak myślicie? Odp: RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - damianus627 - 17-12-2014 16:56 (17-12-2014 16:50)4funsecond napisał(a): Właściwie cieszę się że będzie koniec tego czystego spamu, ale widzę minus, bo nie zarabiałem na spamie, właściwie dopiero teraz czegoś się uczyłem przy zarobku w internecie no i nagle takie coś. Nie wiem jak będzie z ppa, macie jakieś info?PPA będzie normalnie działać. Wystarczy promować w innych krajach. Zresztą ci co będą chcieli zarabiać na Polakach to przy dobrym pomyśle i tak pewnie zarobią. RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - 4funsecond - 17-12-2014 16:58 A ppa w Polsce? RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - Zarobiony_Koles - 17-12-2014 17:00 Nowa ustawa to nie jest koniec subów, to jest początek czegoś nowego. Subskrypcje SMS będą nadal ale nie na taką skalę. RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - domin_dz - 17-12-2014 17:11 Moje postanowienie noworoczne i tak było takie, że kończę z subskrypcjami bo strasznego moralniaka mam działając na nich. RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - zozols1 - 17-12-2014 17:22 Poczekałbym na wypowiedzenie się jakiegoś admina serwisu z subskrypcjami. Poczytać co On ma do powiedzenia na ten temat, jak się to wszystko zmieni i czy to nie jest jakaś podpucha ? RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - Kondziozwykopu - 17-12-2014 17:24 Jedno jest pewne, przyczyniły się do tego w dużej mierze ostatnio bardzo częste virale (m.in te uśmiercające celebrytów) RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - Klin - 17-12-2014 17:33 Nie jest to żadna podpucha, wystarczyło czytać forumowy chat w nocy. Co się zmieni ? Odejdą gimbusy spamujące na fb, ja widzę same plusy. http://prokonsumencki.pl/ustawa-o-prawach-konsumenta-2/ RE: Rewolucja w Sub SMS - Możliwy koniec biznesu! - zozols1 - 17-12-2014 17:36 Ale konwersja też drastycznie spadnie ;/ |