Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Paidverts vs Digadz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Paidverts vs Digadz (/Temat-Paidverts-vs-Digadz-103665)

Strony: 1 2

RE: Paidverts vs Digadz - Willuuus - 15-12-2014 20:09

Dzialam w obu programach. Na chwile obecna wybralbym DigAdz. PV ma obecnie bardzo niskie naliczenia w ostatnich tygodniach. Argumenty na korzysc o tym, ze strona DigAdz jest niestabilna sa smieszne, bo po pierwsze dopiero wystartowala a po drugie PV mial tez takie problemy i nie tylko na poczatku. Nawet jeszcze kilka dni temu strona byla calkiem niedostepna i trwaly jakies prace nad nia. Jesli jest ktos zainteresowany wejsciem w jakis z tych programow to moge pomoc.

RE: Paidverts vs Digadz - zozols1 - 15-12-2014 20:34

Polecam wykonać pewne bardzo skomplikowaną czynność Tongue Rozdzielić przygotowaną przez Ciebie kwotę na 2 części i dać po połowie tu i tu. Jak jeden serwis padnie to będziesz miał drugi i odwrotnie. Obecnie siedzę w obydwóch serwisach, paidverts wydaję się pewniejszy, a digAgz chwilowo ma większe stawki. Rób oczywiście jak uważasz to tylko taka moja propozycja Big Grin

RE: Paidverts vs Digadz - Hil - 15-12-2014 23:39

Ja zrobiłem tak, podzieliłem kwotę na 80% i 20%. 80% do PV gdyż wydaje mi się pewniejszy, a resztę wpakowałem w DA Wink

RE: Paidverts vs Digadz - jackthekiller - 18-12-2014 19:09

jest różnicaJerk

Digadz na świeta ma być wyłączony a Paidverts ma podobno hulaćHuh

RE: Paidverts vs Digadz - ScamKiller - 18-12-2014 19:34

Witam Szanowne Koleżeństwo, z tej strony ScamKiller (nick znany na innym forum + mój nick w PV/MTV). Łatwo odszukać w "Last 48h Top Earners" według dowolnego klucza. Dlaczego o tym wspominam? Ano dlatego, że znam i działąm w MTV od ok. trzech lat, w PV od fazy prelaunch,a DigAdz znam jeszcze z zapowiedzi, przed oficjalnym prelaunch'em.
Podobnie jak niektórzy z obecnego tu Towarzystwa miałęm dylematy, czy warto sobie w ogóle zawracać głowę DA, czy podzielić dostępną kasę na dwa projekty, czy też pozostać przy tym, co już dobrze znam.
Wybór?
Zdecydowałem się na pozostanie przy MTV/PV.
Dlaczego?
To w moim podejściu do zabawy online dość proste:
1/ MTV/PV znam od bardzo dawna, zarobiłem tam już naprawdę bardzo przyzwoite kwoty, głównie na własnym kapitale, co by nie było, że w tym miejscu czaję na cudzą kasę i przychody z tytułu ref. com.
Pieniądz z tej opcji owszem nie do pogardzenia, ale moją podstawową motywacją do wejścia w dany projekt, lub nie, jest perspektywa ile sam mogę na tym zarobić. Jeśli widzę takowy potencjal - wchodzę, jeśli nie - olewam temat po całości.
Tak też było i tym razem.
2/ połączone portfele MTV/PV dają mi mega swobodę dysponowania kasą między obiema częściami systemu, jak i między samymi procesorami.
Na przykłąd wpłącam kasę do PV w Ego, lub STP, a wypłacam na PM, czy PP.
W DigAdz tego nie ma. Wink
3/ Wejście w DigAdz z kwotą X daje mi określony status punktowy, podobnie jak w przypadku PV. Jeśli podzielę kasę na dwie części, to jestem w plecy, bo w żadnym z projektów nie będę na wysokoprofitowym poziomie, jak to ma w tej chwili miejsce w moim przypadku w odniesieniu do PV. Stąd początkowa wycieczka do mojej pozycji w PV. Wink
4/ Szybkie wyjście z kapitałęm z DigAdz i wejście z nim do PV jest praktycznie niemożliwe.
Dlaczego?
Ano dlatego, że jak zaczniesz wypłacać, spadniesz o X półek punktowych niżej, zmniejszą sięw ten sposób Twoje dzienne naliczenia i w efekcie spowolni się Twoje wycofanie kapitału.
Zatem tego typu manewry są nie tyle niemożliwe, co dość karkołomne i biorąc pod uwagę relację DA vs. PV wybó w zasadzie jest dość prosty.
5/ DA nie daje takich mozliwości manewru jak kombajn MTV/PV, chociażby w postaci wyjęcia części kasy z PV i wrzucenia tego w plany stricte inwestycyjne w MTV, nie wymagające już żadnej aktywności w temacie.
Długo by jeszcze wymieniać...
Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości jaki wybrać kierunek...? Smile
Jeśli wywiąże się dalsza dyskusja postaram się zabierać głos w temacie, choć dziś trafiłem na to forum trochę przypadkowo. Wink

RE: Paidverts vs Digadz - wyklikany - 18-12-2014 20:30

ja postanowiłem ładować wszystko w pv lepiej być w jednym programie w wysokiej grupie niż we dwóch naraz w niskich.
w DA zainwestuje dopiero jak będę z Paidverts wyciągał 10$ na czysto dziennie

RE: Paidverts vs Digadz - jackthekiller - 21-12-2014 18:21

może się zdarzyć że nie zdążysz zainwestować bo np. Digadz zniknie,..Rolleyes

RE: Paidverts vs Digadz - Mateusz432 - 14-01-2015 16:31

Paidverts jest zdecydowanie lepsze obecnie, gdyż ma zaufanego admina, który panuje nad wszystkim, jest z nim dobry kontakt, polecam Paidverts.

Paidverts vs Digadz - Artinesse - 05-05-2019 11:58

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.