Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie (/Temat-Wyklikany-pl-blog-w-ktorym-opisuje-moje-zmagania-zwiazane-z-zarabianiem-w-internecie-103396) Strony: 1 2 |
RE: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - wyklikany - 20-12-2014 19:53 (20-12-2014 10:10)adskun napisał(a): nieźle, oby tak dalejdziękuje i zapraszam ponownie na bloga RE: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - Max0 - 25-12-2014 17:44 Bardzo solidnie wyglądająca strona, daję repa + RE: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - wyklikany - 25-12-2014 17:51 (25-12-2014 17:44)Max0 napisał(a): Bardzo solidnie wyglądająca strona, daję repa + jak zwykle bardzo dziękuje i zapraszam na bloga RE: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - Barteg - 26-12-2014 17:56 Blog ładny, ale dużo błędów ort. RE: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - wyklikany - 27-12-2014 15:26 (26-12-2014 17:56)Barteg napisał(a): Blog ładny, ale dużo błędów ort. tego właśnie się obawiałem najbardziej zakładając bloga od zawsze słabo se radziłem z ortografią(za dzieciaka się wolało latać po podwórku zamiast czytać książki to takie są efekty) czy błędów jest na tyle dużo że aż razi po oczach ? tak czy siak bardzo przepraszam za błędy mam nadzieje że nie jest aż tak źle RE: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - Pan Inwestor - 29-12-2014 13:59 Skoro blog jest postawiony na WordPressie to przy pisaniu tekstu podkreśla Ci przecież błędy :-) Klikasz prawym i sprawdzasz podpowiedzi. Dużo osób rażą takie błędy, więc radzę starać się pisać poprawną polszczyzną. Co do wyglądu bloga, to biała czcionka na tym limonkowym tle strasznie razi. Trzeba się przyjrzeć, żeby odczytać a raczej powinno być od razu widoczne. Spróbuj pobawić się kolorami czcionek - może odcień czarnego lub sam czarny? Proponuję też zrobić wstęp jakiś, bo google będzie Ci indeksować tekst z najnowszego wpisu zawsze. Przetłumacz też teksty, które są po angielsku bo skoro piszesz po polsku to raczej obcokrajowcy tutaj nie zaglądają ;-) Usuń logowanie, bo kto używa? Wystarczy jakiś odnośnik. Ogólnie piszesz ciekawie i tak trzymaj. W przyszłości pierwsze zyski przeznacz może na poprawę wyglądu bloga, może jakaś płatna skórka? RE: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - Pan Inwestor - 15-01-2015 10:04 Czyżby autorowi zabrakło zapału do prowadzenia bloga? :-( RE: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - Exodisss - 12-03-2015 07:00 Albo włam :/ RE: Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - darecki9696 - 13-03-2015 12:34 Raczej brak zapału Wyklikany.pl-blog w którym opisuje moje zmagania związane z zarabianiem w internecie - surfer0700 - 28-08-2015 17:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |