Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
kupować tanio, sprzedawać drożej - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: kupować tanio, sprzedawać drożej (/Temat-kupowac-tanio-sprzedawac-drozej-103339)

Strony: 1 2

RE: kupować tanio, sprzedawać drożej - Bio21 - 15-12-2014 23:43

Kiedyś słyszałem o czymś takim, że ponoć facet doszedł do miliona, a zaczynał od długopisu. Wytrwałości Wink

RE: kupować tanio, sprzedawać drożej - dawid161622 - 15-12-2014 23:59

ja kiedyś tak siedziałem w telefonach, tylko że je też trochę naprawiałem, i też zacząłem na telefonie za około 50zł a skończyłem na telefonach po 500-800zł i to po kilka sztuk, ale niestety w pewny momencie jakoś mnie to przestało interesować, wszystko sprzedałem, do przodu jakieś 2,5-3 tyś w około 2 miesiące, tak na prawdę poświęcałem nie więcej niż godzinę czasu dziennie na to, myślę że jak by sie dalej tak bawił to by była już ładna sumka Smile

RE: kupować tanio, sprzedawać drożej - astro - 17-12-2014 21:21

Dzięki wszystkim za wsparcie i opinię.
Pozdrawiam.

RE: kupować tanio, sprzedawać drożej - Mafesto - 17-12-2014 21:34

Wszystko spoko, ale inwestycja całego kapitału (bagatela 3 zł) w coś bardzo niepewnego? Chcesz dokładać? Lol