Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mandat za jazde bez biletu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Mandat za jazde bez biletu (/Temat-Mandat-za-jazde-bez-biletu-103269)

Strony: 1 2

RE: Mandat za jazde bez biletu - broofie - 08-12-2014 22:32

@up. Nie o to chodzi. Wlasnie sie dowiedzialem, ze mam "zablokowane" konto, ale to juz moja osobista sprawa Tongue
Mysle, ze temat mozna zamknac. Dzieki wszystkim za wyczerpujace odpowiedzi ktore rozwialy moje watpliwosci.
Pozdrawiam.

RE: Mandat za jazde bez biletu - marcel_kk - 09-12-2014 05:02

(08-12-2014 22:21)sheko12 napisał(a):  opóźnienia nic Ci nie zrobią Wink
najwyżej z wczasu wyślą wezwanie do zapłaty, ale to będzie już po fakcie wpłaty.
Nie stresuj się Wink

Nie wprowadzaj użytkownika w błąd !!!
Skoro do 7 dni jest mniejszy mandat a po tym terminie zwiększony,
to zawsze liczy się data zaksięgowania wpływu na koncie odbiorcy.
W czwartek mandat wystawiony i aby zmieścić się w mniejszej
opłacie pieniądze muszą wpłynąć w czwartek na konto MPK.
@[broofie] Bierz pieniądze od mamy i idź zapłać w kasie MPK.

RE: Mandat za jazde bez biletu - Kaspirek - 09-12-2014 06:35

A z tego co ja sie orientuje to nawet jak po terminie zapłacisz podstawę to i tak będzie ok . Oni maja w hooj osób co w ogóle nie oplacaja taki jak ja :-) z tym ze jak podstawę oplacisz słyszałem od kogoś z mpk . Ale Marcel nie wiem czy masz racje bo liczy sie data chyba twojego wyslania tak jak list wysylasz to data wysłania a nie dostarczenia sie liczy może z kasa jest inaczej . Najprościej jest zadzwonic. Hehe do nich ja bym.tak zrobil zamiast pisać posta ! Raczej w mpk nie gryzą ale mnie by tam zagryzli bo mam z paręnaście takich mandatów Smile 1/10 komornik juz zabrał Wink z innego miasteczka gdzie wynajmuje :-)

RE: Mandat za jazde bez biletu - Szaman1644 - 09-12-2014 07:24

Pewnie to są środki nierozliczone i przy najbliższej sesji będzie wszystko ok.

RE: Mandat za jazde bez biletu - plove - 10-12-2014 12:01

Pamiętam moja siostra w Wawie dostała mandat, o którym zapomniała i nie płaciła pół roku, wreszcie przyjechał komornik odebrać dług + odsetki i tutaj uwaga jakieś 2,50zł i jechał po to 100km xD Także ludzie od takich kwot są naliczane groszowe odsetki więc nie peniajcie jak nie zapłacicie w terminie.

Mandat za jazde bez biletu - Klin - 29-12-2014 03:08

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.