Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Liromir- słowny użytkownik - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Liromir- słowny użytkownik (/Temat-Liromir-slowny-uzytkownik-102946)

Strony: 1 2

RE: Liromir- słowny użytkownik - Pawel1178 - 04-12-2014 15:33

Pieniędzy jak narazie żadnych nie otrzymałem na konto paypal, Pisałem do Liromir'a na PW mówił, że dlatego że jest założony spór na allegro, próbowałem zakończyć spór ale jak narazie się nie da więc czekamy na zakończenie sprawy przez paypal

RE: Liromir- słowny użytkownik - daniel42na - 10-12-2014 14:14

Jak to oczekujecie, aż spór się zakończy? To jest totalne nieporozumienie.
Normalnym trybem, gdy ma dojść do zwrotu pieniędzy sprzedawca ma możliwość ich zwrotu w trakcie trwania sporu, tym samym go zamykając. Na tym przecież on polega, kupujący blokuje środki które przelał sprzedawcy po to aby ten mu je zwrócił - potem spór znika.

Zazwyczaj trwa to 1 dzień.
[Obrazek: gdyRMi9.jpg]

RE: Liromir- słowny użytkownik - Pawel1178 - 10-12-2014 16:22

Ok spór dziś został zakończony, poprzez PW umówiłem się z Liromir'em, że zwróci środki na konto za zakupiony program, pieniądze już odzyskałem i mam na koncie.

Liromir- słowny użytkownik - daniel42na - 10-12-2014 16:27

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.