![]() |
Rozpoczynam nowe życie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Rozpoczynam nowe życie (/Temat-Rozpoczynam-nowe-zycie-102934) |
RE: Rozpoczynam nowe życie - Rafiks1992 - 03-12-2014 10:45 @XARDAS kazdy ma prawo popelnic jakis wiekszy blad ![]() ![]() ze swojej strony moge tylko powiedziec tyle, na forum masz setki watkow na temat zarabiania przegladaj znajdziesz napewno cos dla siebie a potem nic jak tylko brac sie za robote. najprostrze sa chyba subskrypcje sms (suby) mozesz o tym poczytac. ah i zostaw bukmachera i wszystkie inne rzeczy na ktore musisz wydawac pieniadze, w takiej sytuacji niestety musisz narazie zarabiac robiac cos z "niczego". jak juz sie dorobisz tych pierwszych 100-200zl to mozesz je zainwestowac w jakies reklamy czy cos i czerpac kolejne zyski, pracuj wytrwale nie zalamuj sie jak bedziesz caly dzien cos robil i nic nie wpadnie bo nastepnego dnia moze przyjsc nieoczekiwany efekt. powodzenia ![]() RE: Rozpoczynam nowe życie - Kolorex59 - 03-12-2014 10:53 Nie wiem co ma Bóg i to wszytko do zarobku w sieci ale spoko ![]() Nie wiem liczysz ma to że ktoś odda Ci swoją niszę bądź udzieli wsparcia $ żebyś mógł to oddać/odrobić tylko dlatego że wymyśliłes jakąś historyjkę?? - no nie bardzo moja zdaniem ![]() Ps: Rodzice trzymają taką kasę w domu?? - Kto normalny trzyma aż tyle w domu, a jeśli na koncie to mało prawdopodobne jest żebyś miał dostęp ale spoko ![]() Ps2:Jeżeli jakim cudem to prawda to życzę powodzenia i wierzę że Ci się uda ![]() RE: Rozpoczynam nowe życie - domin_dz - 03-12-2014 11:10 Może mają problemy z komornikiem albo pieniądze wybrali z konta, żeby je wydać ![]() Ja to rzuciłem szkołę bo potrzebowałem więcej czasu na zarabianie, rozwijanie swoich projektów. Twój powód był taki sam czy po prostu lenistwo? ![]() RE: Rozpoczynam nowe życie - thexamx - 03-12-2014 11:23 @up tak rzuć szkołę, nie miej wykształcenia nisza Ci się wypali i możesz sznurek zawiązywać ![]() RE: Rozpoczynam nowe życie - Rafiks1992 - 03-12-2014 11:23 @up i zrobiles blad bo jak sie skonczy zarabianie na necie i zacznie szukanie prawdziwej pracy bedziesz mial duuuuuzy problem jak zobacza w cv ze nie skonczyles zadnej szkoly nie masz matury niczego ![]() RE: Rozpoczynam nowe życie - domin_dz - 03-12-2014 11:46 Równie dobrze można napisać, że mogą mnie wyrzucić z pracy i nie znajdę innej. Nie mam żadnej jak to piszecie "niszy", tylko serwisy internetowe, które cały czas się rozwijają i nie widzę powodu, przez który ludzie na nie nagle przestali by wchodzić. Biznes to biznes, zawsze może pójść coś nie tak - tu zawsze jest ryzyko. Edit: Zapomniałem dodać, że nie wydaje więcej niż 1800zł na miesiąc nie żałując sobie przy tym niczego. Zabezpieczenie w razie tego jak wy to piszecie "końca zarabiania w internecie" mam na dobrych kilka lat odłożone, w tym czasie można znaleźć pracę spokojnie, nawet z moim wykształceniem ![]() RE: Rozpoczynam nowe życie - Szrejter - 03-12-2014 12:04 Dokładnie tak jak wyżej. Co z tego że skończysz szkole jak w naszym cudownym kraju nie ma pracy ? Życie w PL to ogólnie hazard taka prawda. RE: Rozpoczynam nowe życie - lukaas96871 - 03-12-2014 12:08 Wzruszająca historyjka, ale nie wiem czy na to forum ![]() Tak czy siak współczuję i powodzenia w zarabaniu, jeśli to co napisałeś wydarzyło się naprawdę. RE: Rozpoczynam nowe życie - twardy - 03-12-2014 12:12 2/10 Musisz jeszcze troche pocwiczyc. Odp: Rozpoczynam nowe życie - damianus627 - 03-12-2014 12:13 Ostatnio na tym forum pełno takich różnych historyjek. Autorowi życzę powodzenia w odrobieniu pieniędzy. |