Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. (/Temat-Sprzedam-konsole-Playstation-3-5-Mega-gier-102721)

Strony: 1 2

RE: Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. - Verb22 - 30-11-2014 17:00

Up

Tu raczej nie chodzi o samą konsolę, tylko o gry. Takie gry na rynku dzisiaj to jakieś 350 zł - 400 zł . Konsola może sobie kosztować 800 - 600 zł. Gry tu robią cenę. Większość ma mapy, dodatkowy content ma Asassian Creed, GTA V ma mapę z kodami. Red Dead Redemption jedynie jest nieco starsza ale też ma mape. Pudełka jeszcze pachną nowością. Wszystkie gry przeszłem, bawiłem się przednio, teraz chcę sprzedać bo nie korzystam.

RE: Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. - Lamojednorożec - 30-11-2014 17:08

Jeżeli mogę Ci coś poradzić to stwórz konto na facebooku z Twoim imieniem i nazwiskiem, wyszukaj grup z "kupie/sprzedam" w nazwie i tam to rozreklamuj. Tutaj jak widzisz nie bedzie wzięcia.

RE: Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. - szeldo123 - 02-12-2014 20:31

jesli jeszcze mozna odswiezyc to tylko chce dodac co do odpowiedzi na moj post,

"No i pokaż mi jakąś tego typu ofert ps 4 za 1450 zl + gta V !!!?"

wpisz sobie w serwisie alledrogo playstation 4
bedziesz mial aukcje kup teraz cena 1450, dwa pady i gta 5 do tego.
nie bede wrzucal linkow bo nie chce dostac ostrzezenia za taka glupote.

najlepiej takie rzeczy sprzedawac wlasnie w ogloszeniach na fejsiku.

RE: Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. - Klin - 02-12-2014 22:52

Panowie poczytajcie takze o amortyzacji. Jak ktos wspomnial wczesniej, szybciej znajdziesz kupca na FB

RE: Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. - Verb22 - 04-12-2014 21:17

szeldo

Ale to nie jest tylko GTA V

Klin

ok, poszukam

RE: Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. - Branzolek - 05-12-2014 23:57

Zestaw warty 800-900 zl. Ale ludzie doloza 300 zl i maja ps4 Smile

RE: Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. - Pawel1178 - 06-12-2014 12:33

Ja znam jednego kolesia co też sprzedaje już ponad rok jeden przedmiot i nie sprzedał do tej pory a co najlepsze nie spuścił ani 1 zł beka Tacy sprzedający są najlepsi Jerk2

Sprzedam konsole Playstation 3 + 5 Mega gier. - Klin - 07-01-2015 14:21

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.