Potrzebni beta testerzy do prostego bota - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Potrzebni beta testerzy do prostego bota (/Temat-Potrzebni-beta-testerzy-do-prostego-bota-102521) |
RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - minicreep - 28-11-2014 14:19 Jesteś wielki! Zabieram się za testowanie . Co do refa, jeżeli zarejestruje się na nowo i z niego będę nabijać pkt to dostajesz jakąś część tego? Edit: Działa super, jak wcześniej ! RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - sitnicki - 28-11-2014 14:28 @minicreep Tak dostanę 1/10 Capthy FAUCET 3 - wysechł, za dużo ludzi używa boota Jeśli nie nabija to wyłączcie 3 by nie tracić punktów. Coś pomyśle by dodać "balance" i wypchnac liste do pliku konfiguracyjnego Wtedy zadziala z lista 10000 faucetow dostepnych w necie RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - minicreep - 28-11-2014 15:35 (28-11-2014 14:28)sitnicki napisał(a): @minicreep Faucet nr 3. Nie nalicza zdobytych satoshi albo ich nie zdobywa? Puściłem go i jak wróciłem to jest jedyny faucet gdzie stan wynosi 0. A niestety odróżnić nie mogłem od innych który jest który. RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - sitnicki - 28-11-2014 15:47 @minicreep Pisałem w poprzednim poście: FAUCET 3 - wysechł, za dużo ludzi używa boota Jeśli nie nabija to wyłączcie 3 by nie tracić punktów. Pewni niebawem znów ktoś go zasili. Trzeba co jakiś czas próbować. RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - sitnicki - 28-11-2014 21:31 Dodałem więcej faucetów, jest ich 11. p.s pochwalcie się zyskami Dzięki za wszystkie zgłoszenia. No no mamy wersję finalną 1.0 Oczywiście nie spoczywam na laurach i spróbuje powalczyć z solvecaptha RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - minicreep - 28-11-2014 22:52 30k satoshi przez to że grałem ze znajomymi w jedną gierkę dosyć długo ! Fajnie by było że zamiast numeracji byś napisał nazwę fauceta RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - vectorass - 29-11-2014 10:28 Chętnie przetestuję i podzielę się wynikami. Piona za robotę! EDIT: Działa jak należy tylko mam dwa pytania: 1. Dlaczego tylko 10 faucetów z czego 1 nieaktywny? 2. Czy dałoby się powiększyć listę, lub zrobić opcję dodawania swoich faucetów? RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - sitnicki - 29-11-2014 16:32 wersja 1.01 Dodałem w programie informację na czerwono: "No reward in the round!" Informacja może pojawić się: - np. w przypadku braku środków na danym faucecie - użyciem danego faucetu przed czasem. - błędnie przepisaną captchą W pierwszym przypadku bez sensu jest tracenie punktów i najlepiej wyłączyć aplikację dla danego faucetu. Gdy admin faucetu go zasili wracamy do gry. W drugim przypadku odczekajmy 1 h i uruchommy aplikację dla danego faucetu ponownie. RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - Kede - 29-11-2014 16:42 Mam pytanie w przeliczeniu, ile można tak dziennie/miesięcznie zyskać $ tym bocikiem? RE: Potrzebni beta testerzy do prostego bota - olekn1 - 29-11-2014 16:52 (29-11-2014 16:42)Kede napisał(a): Mam pytanie w przeliczeniu, ile można tak dziennie/miesięcznie zyskać $ tym bocikiem? Dosłownie grosze |