Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
SignalTrader - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: SignalTrader (/Temat-SignalTrader-102395)

Strony: 1 2

RE: SignalTrader - Comparic - 27-11-2014 12:21

Nie mają opcji - jedynie FX, CFD. I widzę, że to jest narzędzie nie do sygnałów, a do automatyzacji handlu. Wybierasz strategie jakie Cię interesują, ustawiasz zasady egzekucji i samo się handluje.

W polityce prywatności od razu podają, że z powodu technologii mogą występować niespowodowane ich winą opóźnienia, pominięcia i niejasności w podawanych informacjach. Z miejsca więc brzmi już nieciekawie. Więcej nie mogę jednak powiedzieć - nigdy nie miałem do czynienia z platformą.

RE: SignalTrader - Maersk - 27-11-2014 20:24

(27-11-2014 12:21)Comparic napisał(a):  Nie mają opcji - jedynie FX, CFD. I widzę, że to jest narzędzie nie do sygnałów, a do automatyzacji handlu. Wybierasz strategie jakie Cię interesują, ustawiasz zasady egzekucji i samo się handluje.

W polityce prywatności od razu podają, że z powodu technologii mogą występować niespowodowane ich winą opóźnienia, pominięcia i niejasności w podawanych informacjach. Z miejsca więc brzmi już nieciekawie. Więcej nie mogę jednak powiedzieć - nigdy nie miałem do czynienia z platformą.

Dzięki za odpowiedz od eksperta Wink

SignalTrader - Artinesse - 01-03-2018 17:05

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.