Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z PayPal'em - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: Problem z PayPal'em (/Temat-Problem-z-PayPal-em-102223)

Strony: 1 2

RE: Problem z PayPal'em - SureQ - 03-12-2014 17:59

Załozyłem drugie konto PayPal.

Teraz mam pytanie co z kasa.

Bo user wyslał mi kase a ja jeszcze konto nie potwierdziłem . Jemu z konta kase pobrało a ja nadal mam 0
Co robić ?

RE: Problem z PayPal'em - xardas1020 - 03-12-2014 18:19

przelew z paypal na paypal jest natychmiastowo na koncie

RE: Problem z PayPal'em - marcel_kk - 03-12-2014 18:50

Chyba ktoś tu kogoś wyrolował...

RE: Problem z PayPal'em - romanbos - 04-12-2014 18:21

Spróbuj przeskanować komputer. Ktoś ci wysłał kasa - na pewno. Niech ci wyśle scan transakcji na email. Ja nigdy nie miałem problemu z Paypal.

RE: Problem z PayPal'em - KerPwn - 04-12-2014 18:36

Może być jak mówi kolega. Jeśli ktoś wysłał kase a konto nie było potwierdzone na koncie pieniążki się nie pojawią. Po kilku dniach przyjdzie mail że transakcja wisi i musisz ją odebrać. Wejdź w link który tam będzie i kasa pojawi się na koncie.

RE: Problem z PayPal'em - multimedia - 06-12-2014 00:56

Przeskanuj sobie kompa jakimś toolsem , może masz jakiegoś robaka który podmienia DNS-y albo robi bałagan w cache.

RE: Problem z PayPal'em - Giorgios - 06-12-2014 12:13

albo po prostu zobacz w folderze email " spam " czy gdzieś może być potwierdzenie transakcji Smile