Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na Youtube - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zarabianie na Youtube (/Temat-Zarabianie-na-Youtube-102196)

Strony: 1 2 3

RE: Zarabianie na Youtube - Q-ba - 24-11-2014 07:32

Ok, dzięki za odpowiedzi. Spróbuje coś wrzucić zobaczymy ile będzie wyświetleń.

RE: Zarabianie na Youtube - TheKkok2 - 24-11-2014 07:43

Odradzam:
-Lets pleje
-Lets pleje z minecrafta

Polecam zrobic jakies poradniki. Kiedys robilem i nawet po 250k wyswietlen bylo.

RE: Zarabianie na Youtube - dareki7 - 08-12-2014 17:17

Idzie zarobić i to nie mało

RE: Zarabianie na Youtube - Kede - 08-12-2014 18:30

(08-12-2014 17:17)dareki7 napisał(a):  Idzie zarobić i to nie mało

Mega pomocna wypowiedź Smile rozwiałeś wszelkie wątpliwości. Teraz już każdy z nas będzie zarabiał i to nie mało.

Co do tematu; jest jeden świetny dziennik na ZC właśnie na temat zarabiania na uploadzie filmików na yt z podpięciem adsense.

RE: Zarabianie na Youtube - SurpriseYT - 08-12-2014 21:52

Zapraszam poczytać mój dziennikSmile wszystko jest!

Dziennik o YouTube

RE: Zarabianie na Youtube - mk123mk - 09-12-2014 15:34

Na początek zebrać jak najwięcej subskrybentów później adsense i jakiś skracacz linków i przy okazji udostępnianie skróconych linków do filmiku na fb.

RE: Zarabianie na Youtube - Q-ba - 09-12-2014 18:23

Dzięki, czytam własnie ten dziennik, fajnie opisane, rozpocząłem już od kilku filmów, zobaczymy jak pójdzie Smile

RE: Zarabianie na Youtube - alizen - 11-12-2014 15:24

Lets play sie nagrywa jak sie ma juz jakas widownie. Bo jezeli mialbym wybrac pomiedzy typem z 1k subow a isamu/nitro/rock etc. To raczej typa bym nie ogladal.

RE: Zarabianie na Youtube - ZabaGamer - 11-12-2014 16:26

Wszystkim początkującym YouTuberom, którzy biorą się za LetsPlaye ogólnie polecam nagrywanie nie dłuższych filmów niż 8-10 minut . Ja sam nagrywam zazwyczj odcinki, w których stawiam na dobry montaż i wychodzi mi maks 7 minut, przez co więcej ludzi zachęcimy do obejrzenia . Bo jak wspomniał alizen , gdybym zobaczył jakiś 30 minutowy odcinek Outlasta ( podaję przykład ) to wolałbym obejrzeć go u IsAmU czy innego znanego YouTubera. A takimi krótkimi filmikami małymi kroczkami zbieramy widownię. Chodzi mi o same gameplaye, bo oczywiście innego rodzaju filmy to już całkiem inny temat .

RE: Zarabianie na Youtube - patis1997 - 11-12-2014 16:32

Jeśli ktoś będzie systematyczny i jego materiały będą dobrze wyglądały to prędzej czy później zdobędzie widownie. Nawet gdyby były to Let's Play Minecraft. Wystarczy być systematycznym, mieć sprzęt i umieć gadać przez 30 minut, a potem tylko lekkie wycinki i wstawienie obrazu z kamerki. Wink