Zarabianie na Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na Youtube (/Temat-Zarabianie-na-Youtube-102196) |
RE: Zarabianie na Youtube - Q-ba - 24-11-2014 07:32 Ok, dzięki za odpowiedzi. Spróbuje coś wrzucić zobaczymy ile będzie wyświetleń. RE: Zarabianie na Youtube - TheKkok2 - 24-11-2014 07:43 Odradzam: -Lets pleje -Lets pleje z minecrafta Polecam zrobic jakies poradniki. Kiedys robilem i nawet po 250k wyswietlen bylo. RE: Zarabianie na Youtube - dareki7 - 08-12-2014 17:17 Idzie zarobić i to nie mało RE: Zarabianie na Youtube - Kede - 08-12-2014 18:30 (08-12-2014 17:17)dareki7 napisał(a): Idzie zarobić i to nie mało Mega pomocna wypowiedź rozwiałeś wszelkie wątpliwości. Teraz już każdy z nas będzie zarabiał i to nie mało. Co do tematu; jest jeden świetny dziennik na ZC właśnie na temat zarabiania na uploadzie filmików na yt z podpięciem adsense. RE: Zarabianie na Youtube - SurpriseYT - 08-12-2014 21:52 Zapraszam poczytać mój dziennik wszystko jest! Dziennik o YouTube RE: Zarabianie na Youtube - mk123mk - 09-12-2014 15:34 Na początek zebrać jak najwięcej subskrybentów później adsense i jakiś skracacz linków i przy okazji udostępnianie skróconych linków do filmiku na fb. RE: Zarabianie na Youtube - Q-ba - 09-12-2014 18:23 Dzięki, czytam własnie ten dziennik, fajnie opisane, rozpocząłem już od kilku filmów, zobaczymy jak pójdzie RE: Zarabianie na Youtube - alizen - 11-12-2014 15:24 Lets play sie nagrywa jak sie ma juz jakas widownie. Bo jezeli mialbym wybrac pomiedzy typem z 1k subow a isamu/nitro/rock etc. To raczej typa bym nie ogladal. RE: Zarabianie na Youtube - ZabaGamer - 11-12-2014 16:26 Wszystkim początkującym YouTuberom, którzy biorą się za LetsPlaye ogólnie polecam nagrywanie nie dłuższych filmów niż 8-10 minut . Ja sam nagrywam zazwyczj odcinki, w których stawiam na dobry montaż i wychodzi mi maks 7 minut, przez co więcej ludzi zachęcimy do obejrzenia . Bo jak wspomniał alizen , gdybym zobaczył jakiś 30 minutowy odcinek Outlasta ( podaję przykład ) to wolałbym obejrzeć go u IsAmU czy innego znanego YouTubera. A takimi krótkimi filmikami małymi kroczkami zbieramy widownię. Chodzi mi o same gameplaye, bo oczywiście innego rodzaju filmy to już całkiem inny temat . RE: Zarabianie na Youtube - patis1997 - 11-12-2014 16:32 Jeśli ktoś będzie systematyczny i jego materiały będą dobrze wyglądały to prędzej czy później zdobędzie widownie. Nawet gdyby były to Let's Play Minecraft. Wystarczy być systematycznym, mieć sprzęt i umieć gadać przez 30 minut, a potem tylko lekkie wycinki i wstawienie obrazu z kamerki. |