Inwestycja - mało czasu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja - mało czasu (/Temat-Inwestycja-malo-czasu-102012) Strony: 1 2 |
RE: Inwestycja - mało czasu - Rokes - 25-11-2014 00:28 A może LiteForex i konto PAMM ? Nie potrzebujesz dużo czasu, musisz znaleść tylko odpowiednich traderów. No i pamiętaj o ryzyku, lecz kto nie ryzykuje, szampana nie pije. Tu możesz poczytać o tym więcej: http://www.liteforex.com/pl/asset-investment/pamm-examples/ RE: Inwestycja - mało czasu - matys307 - 27-11-2014 21:27 Z tym szampanem to przesadzacie Zarobki z takiego czegoś są co najmniej bardzo małe Zaryzykować 2000 zł żeby miec po pół roku 2200 zł. Wolę już chyba coś kupić hurtem i sprzedać pojedynczo Mam małe ryzyko, że stracę, a w tych serwiskach raczej się nie zarabia za dużo i można dużo stracić. To nie dla mnie. Temat do zamknięcia. Nie mam czasu na zarobek 20 zł w tyle czasu i ryzyka. Na oszustwach też nie chcę zarabiać (strony typu pobieranie plików). RE: Inwestycja - mało czasu - Watoga - 27-11-2014 21:32 Opcje binarne? Tylko najpierw troche edukacji w temacie potrzeba ;-) RE: Inwestycja - mało czasu - romanbos - 02-12-2014 11:06 Proponuję zainwestować w biznes inwestycyjny, http://solarwarm.net Trzeba zainwestować minimum 1000$ zysk po 3 miesiącach jest 1740$, ale można mieć zysk dzienny 8,40$. RE: Inwestycja - mało czasu - LukaszD - 02-12-2014 12:19 Może GPW? Od strony technicznej (jak kupować i sprzedawać) jest to banalnie prosta sprawa, aczkolwiek trzeba poświęcić sporo czasu na edukacje, obserwacje spółek, analizę wykresów i raportów finansowych. Mimo wszystko uważam, że warto bo okazje się zdarzają i można naprawdę dużo zarobić. 500zł to dobra kwota na początek, ja zaczynałem od 100zł Podczas nauki lepiej grać małymi kwotami niż na symulatorach. Jest też bardzo ciekawa możliwość działania w przyszłościowej branży nie wymagająca dużej inwestycji, a za to daje comiesięczny, stabilny, pewny i rosnący dochód. Więcej na PW, nie będę tutaj podawał linków Pozdrawiam RE: Inwestycja - mało czasu - Szrejter - 02-12-2014 12:23 Zapraszam na pw razem z kolega szukamy kilku osób do zrzutki na fajny biznes. Kwota nie duża RE: Inwestycja - mało czasu - Workis - 14-12-2014 14:54 Przy 500 zł (150$) i godzinie dziennie to fakt, ze najrozsadniejsze wydaje sie Paidverts/Digadz. Forex PAMM wymaga bodajze minimum 500$. pozdrawiam RE: Inwestycja - mało czasu - inwestdomen - 10-01-2015 13:38 Ja już trzeci raz piszę że teraz inwestycja w domeny internetowe jest bardzo-bardzo dobry pomysł, bo domen to jako nieruchomość internetowa. Mogę pomóc w tym jeśli ktoś chce Inwestycja - mało czasu - yazir - 20-01-2015 23:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |