Twój własny skracacz ! (instalacja na serwerze GRATIS) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Twój własny skracacz ! (instalacja na serwerze GRATIS) (/Temat-Twoj-wlasny-skracacz-instalacja-na-serwerze-GRATIS-101835) Strony: 1 2 |
RE: Twój własny skracacz ! (instalacja na serwerze GRATIS) - Kede - 16-12-2014 04:23 (15-12-2014 23:59)mysc napisał(a): Nie spotkałem się żeby mi zablokowano jakikolwiek link - z tego względu że według facebooka prowadzi do pustej strony. Tak więc skrócone linki nie powinny być blokowane Ale są. Wiem coś o tym bo kilka domen już "zabiłem" w ciągu 1 dnia Najpierw przed wejściem w link była informacja, że to może być spam (komunikat fb) a później link zablokowany i dup.. z postowania na grupach. Więc trzeba z głową. Tym bardziej, na świeżej domenie jak zaczną ją zgłaszać to szybko pójdzie w filtr. A do skracania linków i wrzucania na swoje fanpejdże to bez problemu Domena będzie się trzymać. Twój własny skracacz ! (instalacja na serwerze GRATIS) - Klin - 17-01-2015 02:33 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |