![]() |
Kilka Botów z obsługą Captha - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Kilka Botów z obsługą Captha (/Temat-Kilka-Botow-z-obsluga-Captha-101679) |
RE: Kilka Botów z obsługą Captha - sitnicki - 16-11-2014 08:50 To zależy, oto przykład z piątej rano: ![]() Średnio kilkaset tysięcy satoshi dziennie. Na samym tylko microwallet'cie: ![]() RE: Kilka Botów z obsługą Captha - zortexswit98 - 18-11-2014 00:01 Już sobie poradziłem ![]() RE: Kilka Botów z obsługą Captha - minicreep - 18-11-2014 21:10 (16-11-2014 08:50)sitnicki napisał(a): To zależy, oto przykład z piątej rano: Dzięki wielkie za COINGAMEZ ![]() RE: Kilka Botów z obsługą Captha - Snaggy - 18-11-2014 23:45 Fajna sprawa, ale nie wiem co jest grane. Wklepuje kod do imacros ustawiam mój adres bitcoin i macro wklepuje go bez problemu, natomiast mam problem z tym całym kluczem api, bo program nie chce rozwiązać kapczy mimo, że podaje ten wygenerowany kod w odpowiednim miejscu, mógłby mi ktoś podać step by step jak stworzyć odpowiedni key? Zaznaczam, że posiadam punkty na tej stronce. To mi wyskakuje 0008 Kein Captcha gefunden. Pozdrawiam. @@Edit Mam ten sam problem co minicreep na 1 stronie. RE: Kilka Botów z obsługą Captha - minicreep - 19-11-2014 09:31 (18-11-2014 23:45)Snaggy napisał(a): Fajna sprawa, ale nie wiem co jest grane. Wklepuje kod do imacros ustawiam mój adres bitcoin i macro wklepuje go bez problemu, natomiast mam problem z tym całym kluczem api, bo program nie chce rozwiązać kapczy mimo, że podaje ten wygenerowany kod w odpowiednim miejscu, mógłby mi ktoś podać step by step jak stworzyć odpowiedni key? Zaznaczam, że posiadam punkty na tej stronce. To mi wyskakuje 0008 Kein Captcha gefunden. Cześć, mam dosyć mało czasu więc się nie rozpiszę. Też miałem ten problem ponieważ obrazki captchy wrzucają się na dysk C: i z nieznanych mi przyczyn wszystko co miało się zapisać na dysk C: automatycznie nie dostawało zgody od komputera. Musisz zmienić ścieżki docelowe w skrypcie na "D:/" zamiast "C:/" I powinno działać, pozdrawiam ![]() RE: Kilka Botów z obsługą Captha - Snaggy - 19-11-2014 11:15 Wszystko działa, dzięki. Oczywiście leci reput! Pozdrawiam. RE: Kilka Botów z obsługą Captha - explrlz - 19-11-2014 15:20 Zapisze sobie ten temat i spróbuje w weekend jak to działa ![]() ![]() RE: Kilka Botów z obsługą Captha - sitnicki - 21-11-2014 23:22 W skryptach dodajcie jeszcze parametr: maxtimeout gdyż domyślnie jest ustawiony na 900 sekund. W poniższym przypadku jeśli nikt nie rozwiąże Capthy w 85 sekund nie tracicie punktów. Druga fajna sprawa to parametr: prio od priorytet - od 1 do 10 Dacie 1 i już szanse na rozwiązanie w 1 kolejności są większe pobiera odpowiednio więcej punktów np. 10+1 URL GOTO=http://www.9kw.eu/grafik/form.html TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:apikey CONTENT=AY83RQDBSN2DE61DIXEX TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:prio CONTENT=1 TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:maxtimeout CONTENT=85 TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:source CONTENT=imacros TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:file-upload-01 CONTENT=e:\bitcofreecaptcha.jpg TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=TYPE:submit WAIT SECONDS=85 TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:result EXTRACT=TXT TAB CLOSE Uruchomiłem skrypty na 10 różnicowych virtualkach z windows xp (klony różnicowe) o minimalnym ramie. Zarobek: jakieś 1 000 000 satoshi dziennie chyba że coś upoluje. RE: Kilka Botów z obsługą Captha - Krakersik - 21-11-2014 23:36 To Wy macie kompy włączone cały dzień że takie sumki klepiecie? ![]() RE: Kilka Botów z obsługą Captha - sitnicki - 21-11-2014 23:39 mój chodzi od miesiąca i powinienem już mu zrobić restart ![]() |