TeYroX zarabia! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TeYroX zarabia! (/Temat-TeYroX-zarabia-101383) Strony: 1 2 |
Odp: RE: TeYroX zarabia! - Lami - 13-11-2014 18:59 (13-11-2014 18:56)TeYroXOfficial napisał(a):Poczytaj sobie inne dzienniki i popatrz na niektórych użytkowników, którzy w mniej niż minutę potrafią życzyć powodzenia kilku osobom byleby posty się zgadzały(13-11-2014 18:52)Lami napisał(a):(13-11-2014 18:51)TeYroXOfficial napisał(a):Nie, raczej styl wypowiedzi mi nie pasował :o Wyprzedzając Cię, to jest forum i wyraziłem swoje zdanie ^^(13-11-2014 18:33)Lami napisał(a):(13-11-2014 18:08)Rafiks1992 napisał(a): omg moj ziomek z minecrafta hueshueshuseuhse ;d cisnij tam hajsy ^^ powodzenia ;pBoże. To nie off-top, a dziennik Twojej pracy, więc radzę żebyśmy tą dziwną rozmowę najwyżej przenieśli na pw jeżeli czujesz taką potrzebę, tadam~ Edit: to po cholerę to ciągniesz? ^^ RE: TeYroX zarabia! - TeYroXOfficial - 13-11-2014 19:04 (13-11-2014 18:59)Lami napisał(a):(13-11-2014 18:56)TeYroXOfficial napisał(a):Poczytaj sobie inne dzienniki i popatrz na niektórych użytkowników, którzy w mniej niż minutę potrafią życzyć powodzenia kilku osobom byleby posty się zgadzały(13-11-2014 18:52)Lami napisał(a):(13-11-2014 18:51)TeYroXOfficial napisał(a):Nie, raczej styl wypowiedzi mi nie pasował :o Wyprzedzając Cię, to jest forum i wyraziłem swoje zdanie ^^(13-11-2014 18:33)Lami napisał(a): Boże. Ale Rafiks nie spamuje tak xD więc... nie, nie czuje potrzeby. Koniec Offtopu. RE: TeYroX zarabia! - TeYroXOfficial - 15-11-2014 20:07 Siemka! Tak to ja... troszkę czasu mnie tutaj nie było. A więc zacznijmy od tego co się działo! Otóż, robiłem sobie konta, wsio ładnie pięknie i nagle weryfikacja, ok, zakładam nowe wg. kilku sposobów i na samej rejestracji weryfikacja, myśle sobie co jest kuwa, sprawdzałem różne kombinacje zakładania kont. Póki co udało mi się zdobyć około. 15 wejść, łał? ŁAŁ xD I póki co na tym zakończę. Plany mam takie że odstawie na trochę dziennik i bardziej się przyłożę do kont oraz ich zakładania, ewentualnie wciągne w to znajomego żeby mi porobił A poza tym tooo, muszę dokonfigurować jeden z serwerów MC, bo doszły nowe pluginy. Druga sprawa to strona www dla jednego z radii internetowych (nawet tam gram 2 ). Tak więc to nie jest powrót, a bardziej nawiązanie do tematu, cóż ;_: Szkoda że tak moja przygoda z zarabianiem się przeplata z takimi przypadkami, na pewno się nie poddam, to jest pewne, a wasze otuchy i podnoszenie mnie na duchu na prawde wiele dają za co wam OGROMNIE dziękuje <3 TeYroX zarabia! - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |