![]() |
Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! (/Temat-Dostan-sie-na-lipcowo-sierpniowy-restock-10130) |
RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - michal2612 - 11-07-2010 13:43 Nie kaman to jak się zapiszę to będę miał nagrodę gwarantowaną ? RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Silek - 11-07-2010 14:01 Taa musisz napisać do Kathy takie specjalne pisemko z proźbą czy Twój mejl zostanie zapisany do listy osób ubiegających się o nagrody w lipcowym restocku. Pospiesz się. Ilość miejsc jest ograniczona ! Żart ! ![]() A tak na powaźnie : 100 ptz uzbieraj a automatycznie "zapiszesz" się do restocku. Nikt Ci za nic gwarantowanej nagrody nie da ![]() RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Mikomir - 12-07-2010 09:18 jak będziemy mieli farta to nie podwyższą cen ![]() RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Yanke$ - 12-07-2010 09:20 Nie chodzi o to, że masz na 100 % nagrodę, tylko będziesz się mógł zalogować na restock - osoby, które tych 100 PTZ nie zdobędą, przy próbie logowania wyświetli im się 'Sorry, you are not in this redemption'. RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Burned - 13-07-2010 12:57 Ja już przy tych filmikach zdobyłem prawie 800 PTZ ![]() RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - BRZEKU - 13-07-2010 21:27 A to chodzi o ten restock co był czy ten przyszły? ![]() ![]() ![]() RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - omisiu - 14-07-2010 11:45 Oglądanie filmików aż 5x nie widzi mi się... Jest to ponad 18 dni ciągłego ogladania RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - rafal3k1990 - 14-07-2010 20:03 @motorniczytramwaju widzę, że zaryzykowałeś zakup koszuleczki z Shopu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - MotorniczyTramwaju - 14-07-2010 20:08 Nie mam zbytnio pojęcia. Obliczałem, że np. za paczkę z iPadem zapłacę 13$, więc myślę, że kilka dolarów będzie. Można płacić przez PayPal. Dopiero to testuję, nic nie gwarantuję. Jak się powiedzie, to wtedy napiszę ![]() W zamówieniu podaj ten adres skrzynki w USA, inaczej anulują. Jak masz jakieś pytania, to skontaktuj się z nimi, bardzo szybko i kompetentnie odpowiadają. Problemem jest tylko ryzyko anulacji nagrody z niewiadomo jakich powodów. RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - rafal3k1990 - 14-07-2010 20:11 a jakieś konkretne wymiary dla paczki z iPadem znasz? albo innych produktów wymiary są podane gdziekolwiek?? a jak anulują nagrodę to rozumiem, że tracę PTZ a czy ponoszę jakieś koszty?? |