![]() |
Szukam sposobu na zakładanie nowych kont YouTube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Szukam sposobu na zakładanie nowych kont YouTube (/Temat-Szukam-sposobu-na-zakladanie-nowych-kont-YouTube-100796) Strony: 1 2 |
RE: Szukam sposobu na zakładanie nowych kont YouTube - VoreCC - 02-11-2014 23:35 Problem w tym że aktualnie nie mam funduszy na większą ilość, a jak mam kupić 10 to wolę zrobić sam RE: Szukam sposobu na zakładanie nowych kont YouTube - GreenDay - 02-11-2014 23:45 No 10 sztuk to kropla, jak ci starczają na dłuższy czas to lepiej samemu to prawda, choć mi i tu by było szkoda czasu. ![]() Mogę ci wykonać 5 zweryfikowanych real prepaid za drobną sumkę ![]() RE: Szukam sposobu na zakładanie nowych kont YouTube - VoreCC - 02-11-2014 23:52 W sumie idzie szybko, ale wiem że da radę szybciej. W takim tempie nie spiesząc się mogę wykonać 15-20 kont na godzinę RE: Szukam sposobu na zakładanie nowych kont YouTube - GreenDay - 03-11-2014 00:00 Właśnie przez to szybciej teraz nie możesz żadnego założyć, a można i sto w kilkadziesiąt sekund wykonać to tylko kwestia odpowiednio użytego narzędzia. Jest parę metod ale niestety nie mogę ich podać bo na razie sprzedaje ten produkt. |