![]() |
Nowy faucet od terazbitcoin.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy faucet od terazbitcoin.pl (/Temat-Nowy-faucet-od-terazbitcoin-pl-100783) |
RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - Watoga - 10-11-2014 08:30 Kolejne 5k ustrzelone. Polecam kranik jak najbardziej ! ![]() RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - biol1y - 10-11-2014 20:36 Microwallet strasznie nawala .. jeszcze dam mu kilka dni i chyba przesiadka na inne oprogramowanie .. @Watoga gratulacja ![]() RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - maslanka80 - 10-11-2014 21:28 kranik wzorowy ale dalej niema Refferal bonus ![]() RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - biol1y - 11-11-2014 00:11 Nie mogę udostępnić refów, bo obawiam się, że za szybko wyparuje reszta satoshi. Tak samo jak nie działają wypłaty na microwallet, nie działają wpłaty. ![]() RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - Watoga - 11-11-2014 00:28 Jeśli tak dalej microwallet będzie pogrywał to tyłek blady. Przyjmują BTC a nie wypłacają. Tylko mi to tak bardzo śmierdzi? Chyba kraniki zostaną zmuszone na przerzut na FaucetBoxa ( tj. sporo kraników z landofbitcoin ). Bo na moje oko to microwallet teraz ściąga ile fabryka dała i koniec.. Ciągle komunikaty o zapłacie w 24h, że nie zamykają itd. A wypłat od 28.10 nie widział nikt. Co do kraniku od terazbitcoin.pl możecie wprowadzić coś na styl btc25, freebit.co. Czyli minimum do wypłaty (10-25k satoshi) odrazu na nasz adres BTC z ominięciem microwallet itd. RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - patryk006 - 11-11-2014 03:26 (11-11-2014 00:28)Watoga napisał(a): Jeśli tak dalej microwallet będzie pogrywał to tyłek blady. a koszt 10k satoshi kto pokryje ? ;> proponowałbym usunąć link lub nawet zmienić stronę do logowania admina, nie wiem czyj to pomysł trzymania tego na wierzchu na tych wszystkich faucetach, ale to dość głupie ![]() tak ogólnie jeszcze parę słow: co do skryptu wymuszającego wyłączenie adblocka to teraz w zasadzie norma, faucety to nie organizacja charytatywna i admin też coś z tego chce mieć refy to też trochę podstawa, jeżeli nie masz refów to w 100% twoja inicjatywa aby rozreklamować faucet (a widzę masz około 150uu co nie jest za dużo), nawet te 10% jak niektóre faucety dają daje motywację do zamieszczenia linku tu czy tam, co do reklam spróbuj jeszcze a-ads, nie zawsze się opłaca i płacą za unikalne wyświetlenia ale zawsze coś tam wpada Co do zasobów faucetu to 1 btc starczy na parę mc pewnie ![]() microwallet mam nadzieję się ogarnie i zacznie normalnie działać, bo raz nie ma alternatywy za bardzo, dwa był dość wygodny, teraz mam wypłaty wstrzymane od ponad tygodnia i czekam na jakiś ruch, najwyżej wypłacę normalnie do blockchaina to co nazbierali ludzie RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - biol1y - 11-11-2014 13:04 @Watoga To wiąże się z napisaniem całej strony od nowa .. ![]() Zarejestrowałem się na faucetBOX. W sprawie microwallet nic się nie dzieje, myślę, że jest już skazany na porażkę - a szkoda... Przetestuję faucetBOX na localhost i jak wszystko będzie ok wprowadzę na stronę. Uruchomię wtedy też refy. Dziękuję wszystkim za podsuwanie propozycji ![]() RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - Watoga - 11-11-2014 13:24 No jeśli miałbyś robić od nowa to faktycznie bez sensu. Kolejne kraniki przechodzą na faucetBoxa.. Chyba i ja tam muszę zawitać 100k satoshi z microwalleta juz nie zobacze ;( RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - biol1y - 12-11-2014 22:04 Faucet przeniesiony na faucetbox. Uruchomiłem również program ref, zapraszam do odwiedzin ! RE: Nowy faucet od terazbitcoin.pl - Watoga - 12-11-2014 22:30 Pierwsze BTC już na faucetboxie. Tj. podejrzewałem microwallet pada/padł. Miejmy nadzieję, że faucetbox pożyje trochę ;p |