Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? (/Temat-Dyskusja-Co-mowicie-o-swoich-zarobkach-100743)

Strony: 1 2

RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - 9Jarek9 - 02-11-2014 22:52

Najlepiej jest wcale o tym nie mówić, ja tak właśnie robie.

RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - KerPwn - 02-11-2014 23:02

Ja na początku mówiłem prawdę i teraz żałuje. Najlepiej nic nie mówić, ewentualnie jakaś prosta ściema że branża reklamy,marketing coś w ten deseń Smile

RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - DaviD1997PL - 02-11-2014 23:41

Najlepiej się na ten temat nie wypowiadać jak to już ktoś napisał bo ludzie potem mają ból dupki do nas o same zarobki jeszcze jak nie są to male kwoty itp. Zarobki to sprawa prywatna Smile

RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - pointsmaster - 03-11-2014 12:05

reklama, marketing - tak jak mowi poprzednik. Ja nie musze nic ukrywac, bo nie zarabiam na naiwniakach a jedynie przedstawiam korzystne oferty Smile

RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - doniuśś - 05-11-2014 14:22

najprościej w swiecie mówisz że zarabiasz w programach partnerskich internetowych i dostajesz wynagrodzenie za promowanie ich usług,produktów itd Smile Sama prawda ! Smile

RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - AnnaKa - 08-11-2014 01:09

Praca w sieciach afiliacyjnych Tongue

RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - krazu - 08-11-2014 10:21

Najogólniej mówiąc jest to marketing internetowy i tak najlepiej to określać. A jeżeli ktoś pyta o szczegóły, to tak jak mówią przedmówcy - sieci afiliacyjne, programy partnerskie, sprzedaż produktów i usług przez internet.

Natomiast chwalenie się, że zarabiacie na oszukiwaniu to czysta głupota i możecie sobie wręcz przez to narobić problemów.

RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - Eletor - 11-11-2014 14:39

'za wejścia na mojego bloga' itp

[Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - piotrekprorok - 26-08-2015 12:51

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.