[Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? (/Temat-Dyskusja-Co-mowicie-o-swoich-zarobkach-100743) Strony: 1 2 |
RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - 9Jarek9 - 02-11-2014 22:52 Najlepiej jest wcale o tym nie mówić, ja tak właśnie robie. RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - KerPwn - 02-11-2014 23:02 Ja na początku mówiłem prawdę i teraz żałuje. Najlepiej nic nie mówić, ewentualnie jakaś prosta ściema że branża reklamy,marketing coś w ten deseń RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - DaviD1997PL - 02-11-2014 23:41 Najlepiej się na ten temat nie wypowiadać jak to już ktoś napisał bo ludzie potem mają ból dupki do nas o same zarobki jeszcze jak nie są to male kwoty itp. Zarobki to sprawa prywatna RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - pointsmaster - 03-11-2014 12:05 reklama, marketing - tak jak mowi poprzednik. Ja nie musze nic ukrywac, bo nie zarabiam na naiwniakach a jedynie przedstawiam korzystne oferty RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - doniuśś - 05-11-2014 14:22 najprościej w swiecie mówisz że zarabiasz w programach partnerskich internetowych i dostajesz wynagrodzenie za promowanie ich usług,produktów itd Sama prawda ! RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - AnnaKa - 08-11-2014 01:09 Praca w sieciach afiliacyjnych RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - krazu - 08-11-2014 10:21 Najogólniej mówiąc jest to marketing internetowy i tak najlepiej to określać. A jeżeli ktoś pyta o szczegóły, to tak jak mówią przedmówcy - sieci afiliacyjne, programy partnerskie, sprzedaż produktów i usług przez internet. Natomiast chwalenie się, że zarabiacie na oszukiwaniu to czysta głupota i możecie sobie wręcz przez to narobić problemów. RE: [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - Eletor - 11-11-2014 14:39 'za wejścia na mojego bloga' itp [Dyskusja] Co mówicie o swoich zarobkach? - piotrekprorok - 26-08-2015 12:51 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |