Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki (/Temat-Sprzedam-Nisze-Poradnik-sub-sms-Pozostalo-4-sztuki-100591) |
RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - DziQu - 31-10-2014 20:03 Jeśli poświęcisz w pierwszym dniu około 3h to na 100% zarobisz jakąś sumkę. Można również działać przez bota i wtedy mniej czasu tracisz. Jeśli zdobędziesz doświadczenie to naprawdę łatwo później się zarabia tym sposobem RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - michal1498 - 31-10-2014 20:11 Kiedy recenzja? RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - feellove - 31-10-2014 20:57 SKoro można zarobić 100 zł przez 3 h, czyli 200 zł dniówki przez 6 godz. dlaczego TWoja sygnatura opiewa zaledwie na 1400 zł?! i z tego co śledzę dziennie dochodzą sumy groszowe a na pewno nie setki zlotych. Sam nie korzystasz ze swojego sposobu? oczywiscie nie oskarzam tylko pytam...? i kiedy recka? RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - DziQu - 31-10-2014 21:01 Przepraszam ale zapomniałem wspomnieć iż zarabiałem większość na freebiz(w poradniku napisałem tak a tutaj zapomniałem), jak wejde na komputer pokaże nawet screeny z zarobków. Teraz znalazłem nową niszę także rzadko korzystam z tej. Co do recenzji tutor już przeczytał, teraz czekam na opinię. RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - filip1019 - 31-10-2014 21:03 Ja kupiłem poradnik. Pierwsza osoba miała mieć podobno za 100zł, ale nie wiem dlaczego ja musiałem jako 1 osoba zapłacić 125zł. Poradnik otrzymałem i jak na razie to się czuję oszukany bo w zasadzie nie uwzględnił on jednego ograniczenia serwisu, który moim zdaniem blokuje albo znacznie ogranicza możliwość zarobku. Sprzedający nie potrafi mi wytłumaczyć jak to ominąć. Może i nie jestem specjalistą w tej dziedzinie i się mylę, ale skoro miała być dziś recenzja to myślę, że warto na nią poczekać. Odnoszę wrażenie, że autor nie przetestował tej metody, bo by wiedział o ograniczeniu, a specjalnie na 2 kontach sprawdzałem czy to nie przypadek. Aktualnie taka jest moja opinia. Jeśli coś się zmieni lub autor wreszcie odpowie mi jak ominąć problem dam znać w temacie. Jak na razie czuję się oszukany. edit. To tylko moja opinia. Lepiej poczekajcie na opinie jakiejś osoby która się na tym lepiej zna. RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - player9 - 31-10-2014 21:07 ja chciałbym zobaczyc recenzje RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - filip1019 - 31-10-2014 21:08 Dlatego mówię, że nie jestem specjalistą i lepiej poczekajcie na recenzję kogoś bardziej szanowanego na tym forum. edit. Aczkolwiek jeśli mam rację i blokada istnieje nie tylko u mnie, a autor tego nie wiedział jestem przekonany, że zwróci większość kwoty bo taka cena za sam bot to trochę dużo. A przynajmniej tak było by uczciwie. RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - feellove - 31-10-2014 21:13 (31-10-2014 21:01)DziQu napisał(a): Przepraszam ale zapomniałem wspomnieć iż zarabiałem większość na freebiz(w poradniku napisałem tak a tutaj zapomniałem), jak wejde na komputer pokaże nawet screeny z zarobków. Teraz znalazłem nową niszę także rzadko korzystam z tej. ok, w takim razie po recce i screenach z freebiza bede zainteresowany kupnem RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - kupienisze - 31-10-2014 21:24 żal RE: Sprzedam Nisze/Poradnik sub sms. Pozostało 4 sztuki - szykiryki - 31-10-2014 21:28 @up, założyłeś konto specjalnie dzisiaj, żeby to napisac? (do pana żal, który już zeedytował wpis ) Pewnie DziQu ustosunkuje się do wpisu Filipa. Sama jako sprzedająca uważam, że support posprzedażowy jest nawet cenniejszy niż sama sprzedaż, więc na pewno wszystko się wyjaśni, oby! |