[ZAKOŃCZONY] Słowacki lockerz- WYPŁACALNY! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [ZAKOŃCZONY] Słowacki lockerz- WYPŁACALNY! (/Temat-ZAKONCZONY-Slowacki-lockerz-WYPLACALNY-10040) Strony: 1 2 |
RE: Słowacki lockerz- WYPŁACALNY! - Tiger04 - 11-07-2010 11:57 (10-07-2010 13:41)SupeRLokeR napisał(a):Cytat:Co ty chłopie pierdoły gadasz. Cło jest i vat jest nie ważne z jakiego kraju Ci przychodzi. Z cłem się machłem ale vat sie płaci... jeżeli coś dostałeś za free. Nawet jak w Polsce coś wygrasz to musisz od tego podatek odprowadzić. RE: Słowacki lockerz- WYPŁACALNY! - Seth Neviel - 12-07-2010 13:02 Niestety panowie to nie dla nas... zgodznie z zasadami restocku lipcowego * Zamówienia przeznaczone są wyłącznie dla obywateli Republiki Słowenii. RE: Słowacki lockerz- WYPŁACALNY! - marszal18 - 13-07-2010 21:19 jakos mi sie wydaje mało prawdziwy ten serwis tym badziej ze stronka jest podobne do innego serwisu |